GUNDEM

Fatih Altaylı Tiktok fenomeni hoca Hüseyin Çevik'e açtı ağzını yumdu gözünü: Kim ulan bunlar

Son dönemlerde sosyal medya Tiktok fenomeni hocaların videoları ile çalkalanıyor. O hocalardan biri olan Hüseyin Çevik’e Fatih Altaylı’dan sert sözler geldi.

Abone Ol

Son dönemlerde Tiktok'ta video çeken hocalar gündemden düşmüyor. onlardan biri olan Hüseyin Çevik son olarak çektiği tehdit videosu ile Gündem oldu. videosunda öttürürüm diyerek tehditler savuran Hüseyin Çevik’e Fatih Altaylı’dan sert sözler geldi. Fatih Altaylı, 'Kim ulan bunlar! Gelsin beni öttürsün. Böyle hoca mı olur?' dedi.

Sosyal medya platformu TikTok ve YouTube'dan video yayınlayan, İstanbul Bağcılar'da bulunan bir dergahta sohbetler gerçekleştirdiği iddia edilen Hüseyin Çevik'in yüzbinlerce takipçisi bulunuyor. Hoca olduğu iddia edilen Hüseyin Çevik dün sosyal medyadan yayınladığı tehdit videosu ile gündeme bomba gibi düştü.

SOSYAL MEDYADAN TEHDİT VİDEOSU YAYINLADI

Sosyal medyada yayınladığı videoda tarikatlar arasındaki atışmayı ele alan Çevik, Cübbeli Ahmet Hoca'ya saydıranlar olduğunu belirterek Onların da yine Cübbeli ve sarıklılar olduğunu söyledi. Yapılan bazı muhabbetlerde kendilerini tehdit ettiklerini de söyleyen Çevik, “Cübbeli Hoca hakkında akıllı olun kardeşim, ben adamı öttürürüm. Mübarek en fazla mahkemeye veriyor.  Benim kulvarım ayrı, ben ve Bağcılar bebeleri, adamı kovalarım. Yok, hocaymış. Öyle hoca mı olur. Piyasada hocayım diye geziyorsun. Hayırdır.' dedi.

FATİH ALTAYLI’DAN SERT SÖZLER

Bugün yeni programı YouTube'da yayınlanan Gazeteci Fatih Altaylı ise Hoca olduğu iddia edilen Hüseyin Çevik'in Bu sözlerine adeta Ateş püskürdü.  Kim ulan bunlar diye soran Fatih Altaylı, "Neyini öttürüyorsun kardeşim, kimi öttürüyorsun. Sen din adamı falan değilsin. Gelsin beni öttürsün. Kim ulan bunlar!" ifadelerini kullandı.

Abone Ol