Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir'in bir tane evliliğinin ardından barışma iddiaları sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Boşanma sonrası açıklama yapan Oğuzhan Koç Gözde bir dul olduğunu söylemişti. Son dönemlerde Oğuzhan Koç'un ayrılığa dayanamadığı ve yeniden barışmak için hamle yaptığı konuşulmaya başlandı. İddiaya göre Oğuzhan Koç Demet Özdemir ile barışmak için araya Seda Sayan'ı soktu.

DEMET ÖZDEMİR BARIŞMAK İSTEMİYOR

Oğuzhan Koç son dönemlerde Demet Özdemir ile yeniden barışmak için hamle yapmaya devam ediyor. İddiaya göre Oğuzhan Koç son olarak araya Seda Sayan'ı soktu. Seda Sayan'da Oğuzhan Koç'un ricası üzerine Demet Özdemir’e barışma isteğini iletti. Demet Özdemir ve Seda Sayan'ın bu konu ile ilgili bir araya geldiği ve uzun bir sohbet ettiği öğrenildi. Ancak Demet Özdemir'in barışma fikrine sıcak bakmadığı gelen bilgiler arasında yer aldı.

EVLİLİKLERİ 8 AY SÜRMÜŞTÜ

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç uzun süren ilişkilerini rüya gibi bir düğünle Nikah Masasına taşımıştı. Birbirine çok yakıştırılan çift ne yazık ki bu evliliği sadece 8 ay yürütebildi. Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç evliliği geçtiğimiz Mayıs ayında tek celse de anlaşmalı olarak sona erdi.

Demet Özdemir'in adı kısa süre önce Yunan bir DJ ile anılmıştı. Ancak Demet Özdemir bu iddiaları yalanlamıştı.