Uzun bir süredir Los Angeles'ta gözlerden uzak bir hayat sürdürüyordu. Özen, eski eşi Selen Sevigen ile yaşadığı olaylı boşanma sürecinin ardından ülkesine dönme kararı aldı. Ülkeye dönen Özen iki kızıyla kavuşma anınıda paylaştı. 

2000'li yılların unutulmaz şarkılarından biri olan 'Aramazsan Arama' ile adını duyuran şarkıcı Gökhan Özen, uzun bir süredir kameralardan uzak bir hayat sürüyordu. Los Angeles'ta İngilizce albüm projelerine odaklanan ünlü şarkıcı, yurda döndüğü an yeni çalışmalar için harekete geçmişti. 

Ülkeyi sessiz sedasız terk eden Gökhan Özen, tam 8 yıldır Los Angeles'ta yaşamını sürdürüyor. Son haline bakıldığında "Zamana meydan okuyor" yorumlarına yapılan ünlü şarkıcı, daha önce Selen Sevigen ile evliydi. 

Eski Eşi İle Sorunlar Yaşıyordu 

Boşanma sürecinde, iki çocuğunun babası olan şarkıcı Gökhan Özen'den korunmak amacıyla uzaklaştırma kararı alan Selen Sevigen, çeşitli iddialarda bulunmuştu. Eski eşiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle zorlu bir dönem geçiren Özen, ülkeye dönüş yaptığında kızlarıyla bir araya geldi. 

Özen, iki kızıyla birlikte çektirdiği fotoğrafı "Kavuştuk" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü şarkıcının hayranları, bu paylaşımın altına "Çok şükür" gibi yorumlar yaptı. 

Editör: Öznur Tekeli