Nakit ihtiyacı olanların soyunu yine Garanti BBVA'DAN geldi. Ben dönemlerde avantajlı kampanyaları ile dikkatleri üzerine toplayan Garanti Bankası faizleri neredeyse sıfırladı. Garanti Bankası'nın yeni kampanyasında başvuru yapan ve şartları taşıyanlara Yüzde 0.99 faiz oranı ile kredi desteği verilecek. Garanti Bankası düşük faizli kredi kampanyası şartları ve detayları haberimizde…

Türkiye’nin ekonomik kriz sürecinde vatandaşın nakit ihtiyacı artmaya devam ederken özellikle düşük faizi kredileri olan ilgi de yoğunlaşıyor. Ancak son dönemlerde Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın yaptığı faiz artışlarıyla birlikte kredi faiz oranları da yükseldi. Yine de bazı bankalardan vatandaşın bütçesine uygun düşük faizli kredi kampanyaları gelmeye devam ediyor.

Son düşük faizli kredi müjdesi ise Garanti BBVA’dan geldi. Garanti Bankası müşterilerine 100.000 TL'ye kadar %0.99 faizli kredi desteği vereceğini duyurdu. Garanti Bankası'na başvuru yapmak isteyenler için şartlarda belli oldu. Garanti BBVA düşük faizli kredi şartları ve detaylar haberimizde…

GARANTİ BBVA’DAN DEV KREDİ KAMPANYASI

Garanti Bankası sabah saatlerinde nakit ihtiyacı olan müşterileri için yepyeni bir kredi kampanyasını duyurdu. Kredi başvurusu yapmak için Garanti BBB a mobil uygulamasını kullananlara 10.000 TL'ye kadar %0.99 faiz oranı ile kredi sağlanacak. Ayrıca Garanti Bankası müşterileri için 15.000 TL de faizsiz kredi desteği var.

garanti-bbvadan-mest-eden-kampanya-099-faizli-10000-tl-kredi-basvurulari-basladi-2

Garanti Bankası'nın yeni kampanyasında başvurular 17 Ekim tarihine kadar devam edecek. Kampanya Sadece Garanti mobil müşterileri için geçerli olacak. O sebeple Garanti Bankası'na geçmek isteyenlerin Garanti BBVA mobil uygulamasını cep telefonlarına yüklemeleri ve buradan müşteri olmak istiyorum butonuna tıklayarak Garanti Bankası'nın müşterisi olmaları gerekiyor.

ACİL KREDİ ARAYANLARA DEV DESTEK

Garanti Bankası özellikle acile gitme ihtiyacı olan ve bunun için de acil kredi arayanlar için ev destek imkanı sunuyor. Yapmanız gereken tek şey Garanti Bankası'nın mobil uygulamasını cep telefonunuza yüklemek ve buradan bankanın müşterisi olmak. Başvuru şartları arasında 18 yaşından büyük olmak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve kredi notunun 1200 puan ve üstü olması gibi şartlar bulunuyor. Şartları taşıyanlar aynı gün içinde başvuru yaparak acil kredi kullanabiliyor.

Editör: Betül Gümüş