Emekli promosyonu rakamları milyonlarca emeklinin yakından takip ettiği konular arasında yer alıyor. Milyonlarca emekli vatandaş yetmeyen maaşları nedeniyle bankaların promosyon fırsatlarını değerlendirmeye çalışıyor. Son dönemlerde maaşlara yapılan düşük zamlar emekli vatandaşı ek gelir arayışı içine iterken Yapı Kredi Bankası bu sabah sürpriz açıklamayı yaptı.

Yapı Kredi emekli promosyon ücretlerine güncelleme yapıldı. Ekim ayı yaklaşırken promosyon konusunda atağa geçen Yapı Kredi Bankası, emekliye vereceği ücretleri arttırdı. Artık Yapı Kredi Bankası tarafından 4A 4B 4C ve EYT emeklisine tam 9.900 TL'lik nakit promosyon desteği sağlanacak. Maaş aralığına göre verilecek olan promosyon 3 gün içinde IBAN numarası üzerinden ödenecek. Emekliler 1 Ekim 2023 ve 31 Ekim 2023 tarihleri arasında Yapı Kredi Bankası'na başvuru yaparak promosyon almaya hak kazanacak. Yapı Kredi Emekli promosyonu ile ilgili güncel bilgiler haberimizde…

emekliyi-sevindirecek-hamle-yapi-krediden-geldi-emekli-promosyonu-arsa-cikti-tum-emeklilere-mu-1

EMEKLİ PROMOSYONUNA İLGİ ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR

Emekli maaşlarına Temmuz ayında yapılan yüzde 25'lik zam hiçbir vatandaşı tatmin etmedi. Son günlerde emeklilerin ara zam beklentileri giderek artıyordu. Emekliler bir yandan da kendilerine ek gelir kapıları Aramaya devam ediyor. Bu konuda da emekliye en cazip teklif bankalardan geliyor. Bankaların emekli promosyon kampanyalarına zamlarla birlikte artış yapıldı. Bazı bankalarda ödemeler 10.000 TL'ye kadar yükseliyor. Bu sayede emekli vatandaşlar nakit destek ödemesi alarak rahat bir nefes alma fırsatına sahip oluyor. SSK bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisinin banka promosyonlarına ilgisi her geçen gün artıyor.

YAPI KREDİ'DEN EMEKLİYE PROMOSYON ÜCRETİ

Bankalarda emeklilerin gösterdiği yoğun ilginin farkında olarak sık sık promosyon ücretlerine güncelleme yapıyor. Bu sabah saatlerinde Yapı Kredi Bankası'ndan da emekli promosyon kampanyasına güncelleme geldi. Yapı Kredi emekli promosyonu maaş aralığına göre 9.900 TL'ye kadar yükseldi. Emekli maaşı alan tüm vatandaşları için yeni promosyon kampanyasını gerçekleştiren Yapı Kredi Bankası'nda ödemeler 3 gün içinde hesaplara aktarılıyor. Cazip promosyon teklifi ile öne çıkan Yapı Kredi Bankası Emeklilerin de gözdesi haline dönüşüyor.

emekliyi-sevindirecek-hamle-yapi-krediden-geldi-emekli-promosyonu-arsa-cikti-tum-emeklilere-mu-2

1 EKİM 2023 TARİHİNDE BAŞLIYOR

Yapı Kredi Bankası'nın yeni promosyon kampanyası 1 Ekim 2023 tarihinden 31 Ekim 2023 tarihine kadar sürecek. Kampanya kapsamında promosyon desteği almak isteyen emekliler Yapı Kredi Bankası'nın şubelerinden ve mobil bankacılık hizmetleri aracılığı ile başvuru işlemlerini rahatlıkla yapabilecek. Hızlı ve kolay başvuru imkanını da sağlayan Yapı Kredi Bankası şubeye gitmeden promosyon ücreti desteği veriyor.

EK TAAHHÜTNAME İLE EK ÖDEME YAPILACAK

Yapı Kredi Bankası tarafından emeklilere ek tahahütname ile ek ödeme desteği ile verilecek. 3 yıllık promosyon taahhütnamesini imzalayan Buna ek olarak da kredi kartı kullanacağına dair söz veren emekliler 9900 TL'lik nakit destek ödemesini cebine koyacak.

Kampanyaya katılmak isteyen emeklilerin herhangi bir şartı yerine getirmesine gerek yok. Sadece banka şubelerinden ya da dijital bankacılık hizmetlerinden başvuru yaparak Emekli promosyonu talebinde bulunmak yeterli.