Gazetecilerin yoğun ilgisi altında olan Özdemir, boşandıktan sonra aşk yaşamaya başladığı iddia edilen DJ Sergio hakkındaki soruları yanıtsız bırakarak röportajı yarıda kesti.

Geçtiğimiz sene şarkıcı Oğuzhan Koç ile evlendikten sonra kısa bir süre içerisinde boşanan Demet Özdemir, Mayıs ayında tek celsede gerçekleşen boşanmanın ardından sessizliğini koruyordu. Yunanistan tatilinden dönerken havalimanında görüntülenen oyuncu, basın mensuplarının aşk yaşadığı iddia edilen DJ Sergio hakkındaki sorularını cevapsız bırakarak dikkat çekti.

Havalimanında Gazete Magazin'e kısa bir açıklama yapan Demet Özdemir, Yunanistan tatili ve yeni sezon hakkında konuştu. Özdemir, "Yunanistan tatili güzel geçti. Hareketli ve eğlenceliydi. Her şey yolundaydı. Ev almayı çok önceden planlıyordum ama ancak tamamlandı. Şimdi de içi yapılıyor o yüzden hep gidip gelmek zorunda kaldık. Hem tatil yaptım hem evin dekorasyonuyla ilgilendim. Adım Farah'ın çekimlerinden önce birkaç projede daha yer alacağım. Tüm set ekibiyle çok iyi anlaştık" dedi.

Ancak, Demet Özdemir'e özel hayatıyla ilgili yöneltilen sorular, oyuncunun gülümsemesiyle birlikte sessizliğini koruduğu anlar olarak kaydedildi. Özellikle boşandıktan sonra kısa süre içinde DJ Sergio ile ilişki yaşadığı yönündeki iddialar hakkındaki soruları duyunca gülümseyen oyuncu, röportajı yarıda keserek basın mensuplarının önünden uzaklaştı.

Editör: Öznur Tekeli