Tekirdağ’ın Çerkezköy İlçesi Emniyet Müdürü Murat Ogan, ’Polis Haftası’ etkinlikleri kapsamında Siirt’in Pervari ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Dinçer Ersoy’un ailesini ziyaret etti.
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Eşi Tülay Ogan, İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amiri Ekrem Çiçek, çeşitli birimlerde görev yapan polis memurlarıyla birlikte Şehit Jandarma Uzman Çavuş Dinçer Ersoy’un evini ziyaret etti. Polisler ziyarette şehit annesi Nilüfer Hatun Ersoy’a çiçek takdim etti.
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Şehit Uzman Jandarma Çavuş Dinçer Ersoy gibi polislerin de şehit ailesinin birer evladı olduğunu söyledi. Her zaman şehit ailesinin yanında olduklarını belirten Ogan, bundan sonra da olmayı sürdüreceklerini kaydetti.
Şehit Jandarma Uzman Çavuş Dinçer Ersoy’un annesi Nilüfer Hatun Ersoy da ziyaret sırasında, "Öncelikle ziyaretiniz Ersoy ailesi olarak bizleri çok mutlu etti. Sizleri burada yanımızda görmekten çok mutlu olduk. Ben bir tane evlat kaybettim ama bin tane evlat kazandım. Biz sizler sayesinde ayakta kalıyoruz. Evimize geldiniz bizleri çok mutlu ettiniz. Analar babalar evlatsız kalmasın" ifadelerini kullandı.
Şehit ailesinin polislere kahve ikramı sonrasında Şehit Jandarma Uzman Çavuş Dinçer Ersoy’un müzeye dönüştürülen odası ziyaret edildi. Anne Nilüfer Hatun Ersoy’un oğlunun askerde yediği yemekleri, dağa çarparak şehit olduğu helikopter ve şehit arkadaşlarının fotoğraflarını ve şehit olmadan önce izinli olarak geldiğinde çekilen fotoğrafını, yazdığı ‘Ecele daha kaç nefes var’ adlı şiirini gösterirken duygulu anlar yaşandı.
Şehit Dinçer Ersoy’un müze halindeki odasının ziyaretinin ardından Müdür Murat Ogan, şehit için açılan anı defterini imzaladı. Ardından şehir Dinçer Ersoy’un annesi Nilüfer Hatun Ersoy ziyarete gelen polislere oğlu şehit Jandarma Uzman Çavuş Dinçer Ersoy’un fotoğrafı bulunan kitap ayraçlarını hediye etti.
Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Dinçer Ersoy’un annesi Nilüfer Hatun Ersoy ve babası Mustafa Ersoy’un da katılımıyla Gazi Osman Paşa Mahallesi’ndeki Gazi Osman Paşa Şehit Jandarma Uzman Çavuş Dinçer Ersoy İlkokulu’nu da ziyaret etti.