Ekranların sevilen oyuncusu Çağatay Ulusoy, Centilmen, Terzi ve Kübra isimli sevilen projelerin ardından FOX TV'de ekranlara gelecek olan Gaddar dizisinde rol alacak. Başarılı ve yakışıklı oyuncunun dizinin yanı sıra rol alacağı Biz Bir Aileyiz filminin çekimlerinin iptal edildiği öğrenildi. 

YAZ AYLARINA ERTELENDİ 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre, Çağatay Ulusoy'un projelerin ardından Biz Bir Aileyiz adlı filmini çekeceği gündem olmuştu. Deniz Akçay'ın yazdığı filmin yönetmenliğini Ozan Açıktan yapacaktı. Ancak son gelen haberlere göre film bir süreliğine iptal edildi. Çağatay Ulusoy'un Arda adlı bir bankacıya hayat vereceği film önümüzdeki yaz aylarına kadar ertelendi. Çağatay Ulusoy'un yeni dizisi "Gaddar"ın çekimleri öne alınınca ve film projesi çok aceleye geleceği için bu kararın alındığı bilgisi edinildi. 

ÇAĞATAY ULUSOY KİMDİR? 

Çağatay Ulusoy, model, dizi oyuncusudur. 23 Eylül 1990 tarihinde İstanbul Bakırköy’de dünyaya gelmiştir. Babası Bulgaristan göçmeni, annesi ise Boşnaktır. Avcılar Lisesinde okumuştur. İstanbul Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı bölümünde okumuştur. Ayla Algan‘dan oyunculuk dersleri almıştır. Ayrıca 2010 yılında, oyuncu Vahide Gördüm ve yine kendisi gibi oyuncu olan eşi Altan Gördüm’ün sanat okulu “Akademi 35 Buçuk”da 2 ay oyunculuk dersi almıştır.