Özel hayatı ve kariyeriyle gündemden birtürlü düşmek bilmeyen Buket Aydın, seneler içindeki değişimiyle de sık sık adından söz ettiriyor. 38 yaşındaki sunucu, son olarak yüzüne bebek kordon kanından elde edilen bir kök hücre enjekte ettirmeyi planlıyor. 

SÜNNET DERİSİNDEN KÖK HÜCRE YAPILIYOR 

TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olarak katılan Buket Aydın, seneler içindeki değişiminden konuşulurken "Bir güzellik işine girdim. Uzmanlarla birlikte klinik açtık ve deneyeceğim acayip şeyler var. Sünnet derisinden kök hücre yapılıyor. Bu çok popüler bir şey ama çok doğru bulunmuyor. Türkiye'ye yeni gelen bir uygulama var. Bazı anneler ileride oluşabilecek hastalıklar içinde bebeklerin kordon kanını sağlarken bazıları da bağışlıyor. Bebek kordonundan alınan kanla elde edilen bir kök hücre var. Bu yüze enjekte ediliyor. Ben de yaptıracağım. Bu uygulama yurt dışında ve Türkiye'de çok popüler" ifadelerini kullandı. 

BUKET AYDIN HAKKINDA 

Buket Aydın, 1985 yılında Bursa'da doğmuştur. Üniversite eğitimini, burslu olarak girmeye hak kazandığı İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olmuştur. Yüksek lisans eğitimi ise yine İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde tamamlamıştır. Attila İlhan'ın şiirleri üzerine master yaparak yüksek lisans eğitimini tamamlamasının sonrasında sunuculuk ve spikerlik alanında eğitim görmüştür. Nişantaşı Üniversitesi Radyo, Televizyon ve Sinema bölümü öğretim görevlisi olmakla birlikte, Kadıköy'de bulunan Kuşdili Spikerlik ve Sunuculuk Kursu'nda eğitim alan Buket Aydın iyi dereceyle mezun olma hakkını elde etmiştir. 

Editör: Kübra Yılmaz