Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, geçtiğimiz hafta düzenlediği Galaxy Unpacked etkinliğinde, Galaxy Z Fold 5, Galaxy Z Flip 5 ve Galaxy Watch 6 gibi ürünlerle birlikte Galaxy Tab S9 serisini de tanıttı. Bu yeni seri, Android platformunda en güçlü tablet ailesi olarak öne çıkıyor ve kısa bir süre içinde yeni üyeler aileye katılacak. Sızıntılara göre, merakla beklenen yeni tabletin fiyatı da gün yüzüne çıktı. 

Galaxy Tab S9 FE Fiyatıyla Şaşırtabilir 

Samsung, Galaxy S20 FE modelinde elde ettiği başarıyı birçok yeni seriye taşımak amacıyla geçtiğimiz yıllarda Galaxy S21 FE ve Galaxy Tab S7 FE ürünlerini piyasaya sürmüştü. FE serisinin başarısını sürdürme niyetinde olan Samsung, önümüzdeki aylarda yeni bir FE tabletini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Sızıntılara göre, merakla beklenen Galaxy Tab S9 FE'nin fiyatı ile ilgili ilk bilgi de ortaya çıktı. 

@rquandt tarafından yayınlanan bir rapora göre, Samsung'un Galaxy Tab S9 FE modelinin 6GB RAM ve 128GB depolamalı Wi-Fi versiyonu Hindistan'da 63,000 rupiye (yaklaşık 760 dolar) satılacak. Diğer yandan, Galaxy Tab S9'un standart modeli ülkede 73,000 rupiye satışta. Galaxy Tab S9 FE'nin iddia edilen fiyatı oldukça yüksek görünse de Samsung son yıllarda birçok ülkede tablet fiyatlarını yükseltti. Daha büyük bir ekranla geleceği tahmin edilen Galaxy Tab S9 FE+ için henüz fiyat bilgisi paylaşılmadı. Cihazların tam teknik detayları hala gizemini korumakla birlikte, Exynos 1380 yonga setinin bu cihazlarda kullanılacağı tahmin ediliyor.