İzmir Çiğli Havaalanı’nda düzenlenen TEKNOFEST etkinliğine katılım oldukça yoğun. Bugün etkinlik alanında kalabalığa hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, canlı yayında TEKNOFEST’i ziyaret edenlerin sayısını açıkladı. Vatandaşın yoğun ilgisinden memnun olduklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ana kadar 330 bin ziyaretçi ağırlandığını belirtti.

TEKNOFEST’E YOĞUN İLGİ

İstanbul ve Ankara’nın ardından İzmir’de düzenlenen TEKNOFEST etkinliğine vatandaşlardan ilgi oldukça büyük. Gencinden yaşlısına İzmir halkının yoğun bir ilgi gösterdiği TEKNOFEST etkinliğinde ziyaretçi akını yaşandı. Bugün etkinlik alanında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ziyaretçi sayısını da açıkladı. Erdoğan, şu ana kadar 330 bin ziyaretçi ağırlandığını söyledi ve ‘Festivalimizin Cumhuriyetimizin 100. Yılına layık bir etkinlik olacağına inanıyorum.’ dedi.

‘İZMİRLİ GENÇLERİMİZLE KUCAKLAŞMAYA GELDİK’

İzmir Çiğli Havaalnı’nda düzenlenen TEKNOFEST etkinliğine İzmir halkından ilgi oldukça büyük. Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’in etkinlik alanında açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşın etkinliğe olan ilgisinden memnun olduklarını söyledi ve ‘İzmirli gençlerimizle kucaklaşmaya geldik’ dedi. Bu yıl TEKNOFEST’in tek il yerine 3 ilde tertip etme kararı aldıklarını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmirli gençlerin TEKNOFEST’e çok yoğun ilgi gösterdiğini belirtti.