Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, “Asıl maksatları, Kürdistan ile üniter devlet yapısının parçalanması vasıtasıyla Büyük İsrail’in kurulması ve bu toprakların İsrail’in vilayetleri yapılabilmesidir” dedi.
Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan, Erbakan Vakfı’nın Gazi Üniversitesi’ndeki toplantısına katıldı.
Erbakan, kürsüye, ‘Mücahit Erbakan’, ‘İşte ordu, işte komutan’ tezahüratları ile çıktı. Fatih Erbakan, Erbakan Vakfı’nın amaçlarından bahsetti. 60 ilde temsil edildiklerini söyleyerek, insanlığın kurtuluşu için kurulduklarını vurgulayan Erbakan, “Erbakan Vakfı, Erbakan Hoca hayatında ne yaptıysa, onu yapacak. Erbakan Vakfı, Erbakan Hoca’nın ülkemizde ve tüm dünyada hayrı yaygınlaştırmak için, ıslah için, sömürünün ve haksızlığın ortadan kaldırılması için, hak ve adalete dayalı, hakkın üstün tutulduğu adil bir dünyanın kurulması için çalışacaktır. Erbakan Vakfı kurulurken, Erbakan Hocamızın ‘Hayat, iman ve cihattır’ sözlerini temel alarak kurulmuştur. Erbakan Vakfı kurulurken, Erbakan Hoca’nın ‘İslamsız saadet olmaz’ sözlerine temel alarak kurulmuştur” ifadelerini kullandı.
IŞİD’in bir tiyatro oyunu olduğunu söyleyen Erbakan, bunun bağımsız Kürdistan kurulması için bir neden olduğunu öne sürerek, “Yüz sene önce planın asıl kısmının uygulanması için bize Erbakan Hocamızın tabiriyle, daha kolay yutabilir lokmalar haline getirmek için bir kez daha bölüp parçalamanın peşindeler. Irak’ı biliyorsunuz, gözümüzün önünde üçe bölündü. Suriye’nin Nusayri, Kürt ve Sünni olmak üzere üçe bölünmesinin planlarını yapıyorlar. Esad’ın devrilmesi yetmez, ‘Esad’ın yerine bizimle işbirliği yapmayacak Müslüman bir yönetim gelirse, Suriye’nin birlik ve beraberliği devam ederse, Esad’ı devirmenin anlamı olmaz’ diyerek, Esad sonrası planlarını tam olarak oluşturamadıkları için Esad’ın devrilmesini istemiyorlar” şeklinde konuştu.
Dış güçlerin asıl amacının Irak’ın kuzeyi, Suriye’nin kuzeyi ve Türkiye topraklarının bir kısmında Kürdistan’ı ve daha sonra da Büyük İsrail’i kurmanın olduğunu söyleyen Erbakan, şöyle devam etti: “Asıl maksat, Kürdistan ile üniter devlet yapısının parçalanması vasıtasıyla Büyük İsrail’in kurulması ve buraların İsrail’in vilayetleri yapılabilmesidir.”
(İHA)