iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max’in renk seçenekleri belli oldu. Gelen bilgilere göre, Apple'ın iPhone 15 Pro serisi için altın renk seçeneğini rafa kaldıracağı belirtiliyor. Peki, iPhone 15 Pro hangi renk seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıkacak? 

iPhone 15 Pro Renk Seçenekleri 

Apple'ın merakla beklenen iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modelleri yeni bir renk seçeneğiyle karşımıza çıkacak. Altının yerini alacak olan bu yeni renk, "titanyum grisi" olarak adlandırılabilecek bir gri tonu olacak. Söylentilere göre, titanyum gri rengi gümüş veya beyaz renge kıyasla daha koyu, ancak uzay siyahı veya grafit renklerinden daha açık bir görünüme sahip olacak. Ayrıca, iPhone 14 Pro serisiyle tanıtılan derin mor renginin yerini koyu mavi bir renk tonu alacak. Gümüş ve uzay grisi gibi diğer klasik renk seçenekleri de yine tercih edilebilecek renkler arasında yer alacak. 

Apple, her yıl özel bir renk seçeneğiyle iPhone Pro serisini renklendiriyor. Gece Yeşili, Pasifik Mavisi, Sierra Mavisi ve Derin Mor gibi çarpıcı renkler, serinin önceki modellerinde görmeye alışık olduğumuz seçenekler arasında yer alıyor. Şimdi gözler, yaklaşmakta olan iPhone 15 Pro Max'in özel renk seçeneğine çevrildi ve bu renk seçeneğinin titanyum kaplamalı koyu mavi olacağı iddia ediliyor. 

iPhone 15’in Lansmanı Ne Zaman Yapılacak? 

12 Eylül’de Apple’ın iPhone 15 serisinin lansmanını yapması bekleniyor. Bu tanıtım etkinliği için Apple'ın 29 Ağustos ile 5 Eylül tarihleri arasında bir etkinlik düzenlemesi bekleniyor.