Mehmet Dinçerler yeni sevgilisiyle Londra'da tatil yaparken görüntülendi. Bir kahve zincirinin yöneticisi olan Mehmet Dinçerler, 30 Nisan'da Hadise ile evlenmiş ancak bu serüven çok uzun sürmemiş ve çift 4,5 ay sonra olaylı bir şekilde tek celsede yollarını ayırmıştı. Bu günlerde Hadise ile barıştığı iddiasıyla sürekli gündeme gelen Mehmet Dinçerler, yeni sevgilisiyle objektiflere yakalandı. 

ALIŞVERİŞ YAPARKEN GÖRÜNTÜLENDİLER 

Sessiz sedasız evlenerek ve yine aynı şekilde kimselere duyurmadan boşanan çiftin geçtiğimz günlerde yeniden barıştığı ileri sürülmüştü. Verdiği bir konserinde hakkındaki barışma iddialarını kesin bir dille yalanlayan Hadise, "Bazıları eskilere takıldığımızı düşünüyorlar. Bizde bir kitap iki kere okunmaz" sözlerini kullanırken Mehmet Dinçerler yeni bir aşka yelken açtı bile. Gazete Magazin'de yer alan bir habere göre, özel hayatını basından uzak yaşamayı tercih eden iş insanı Dinçerler, yeni sevgilisiyle Londra’da görüntülendi. Alışveriş çıkışı görüntülenen ikili, elinde torbalarla kameralar tarafından kayda alındı. Diğer yandan Mehmet Dinçerler'in yeni sevgilisinin adının Tuana Hayfavi olduğu bilgisi edinildi. 

MEHMET DİNÇERLER KİMDİR? 

Mehmet Dinçerler, Türkiye'de pek çok ilde ağı bulunan zincir gıda merkezi Hacı Sayid'in kurucusu. Türkiye’de Hacı Sayid’in ikinci kuşak ismi olan Mehmet Dinçerler, Hacı Sayid Yönetim Kurulu Başkanı Burhan Dinçerler’in de oğludur. 1988 yılında dünyaya gelen Mehmet Dinçerler, ünlü kahve markasının Türkiye CEO görevini üstlenmiştir.