10 gün önce oyuncu Merve Kayaalp'in babasının silahıyla kendini öldürmesine ve Fettahoğlu'nun vefatına sitem eden eden oyuncu Goncagül Sunar, meslektaşlarının işsiz kalarak psikolojilerinin bozulduğunu dile getirdi. Çocuklar Duymasın'daki Sultan karakteriyle akıllarda kalan oyuncu Seda Fettahoğlu, geçtiğimiz gün İstanbul'daki bir parkta şakağında silahla vurulmuş halde ölü olarak bulundu. Seda Fettahoğlu'nun ölümünün sonrasında daha fazla sessizliğini koruyamayan oyuncu Goncagül Sunar, işsizliğe ve projelerde hep aynı isimlere yer veriliyor olmasına oldukça sert tepki gösterdi. 

GÖRMEZDEN GELİNEN YETENEKLİ İNSANLARLA DOLU ÜLKE 

Şehir Tiyatroları oyuncusu ve dizilerde rol alan Seda Fettahoğlu, Beyoğlu'nda bir parkta ölmüş halde bulundu. Polis ekipleri yaptığı incelemede Seda Fettahoğlu'nun sağ şakağında bir mermi girişi tespit etti, yanında ise bir el ateşlenmiş silah buldu. Seda Fettahoğlu'nun çantasında bazı antidepresan ilaçların bulunduğu bilgisi edinildi. Oyuncu Goncagül Sunar ise Seda Fettahoğlu'nun vefatının sonrasında yaşanan işsizliğe dikkat çekti. 10 gün önce oyuncu Merve Kayaalp'in kendisini babasının silahıyla vurmasını insanlara hatırlatan Goncagül Sunar, "Türkiye'de bazı oyuncuların iş yapamadıkları için psikolojik ve ekonomik çok sıkıntıda olduğunun kim farkında acaba? Bu 2. intihar vakası. Görmezden gelinen, yok sayılan yetenekli insanlar dolu ülke. Bir yandan aynı anda 3 dizi 4 reklamda oynayan hep aynı tipler. Ne acımasız düzen" ifadelerini kullanarak isyan etti. 

GONCAGÜL SUNAR KİMDİR? 

Goncagül Sunar, 17 Eylül 1970 yılında İstanbul’da doğmuştur. “Mahallenin Muhtarları” dizisinde Fadime’nin arkadaşı olarak ve Asmalı Konak dizisindeki hizmetçi Hayriye ve Çemberimde Gül Oya dizisindeki şarkıcı Canan karakterleriyle akıllara kazınmıştır. 1991’de Şahika Tekand ve Studio Oyuncuları topluluğu ile sanat hayatına adım atan Goncagül Sunar, Mahallenin Muhtarları dizisiyle de izleyicisiyle ilk kez buluşmuştur. Çağan Irmak’la çalışan usta oyuncu, sinema ve dizi filmlerde rol almıştır. Türkçe sözlü beste yapan ve şarkılara uygun etkili sesiyle folk-rock türünde bir albüm hazırlayan sanatçı aynı zamanda gitar dersleri de almıştır.