Eylül ayı emekli promosyon ücretleri emekli vatandaşları için adeta ek gelir oldu. Milyonlarca emekli bankaların promosyon tekliflerini değerlendirerek Başvurularını yaptı ve promosyon ödemelerini cebine koydu. Hala promosyon ücreti almayan emekliler için de yeni gelişmeler var. Bugün emeklilere 11'de müjdeli haber verildi. Emekli maaşı alanlar için ek promosyon ödemesi yapılacak. Tam 12.000 TL emekli promosyonu o banka tarafından açıklandı. Başvuru şartı ile verilecek olan promosyon ücretleri ile ilgili detaylar haberimizde…

Emekliler için yeni kampanyalar duyurulmaya devam ediyor. Emekli promosyon duyurularını yakından takip eden 17 milyon vatandaşa bu defa büyük müjde geldi. Akbank tarafından yapılan açıklamaya göre Eylül ayı bitmeden emeklilere 12.000 TL'lik promosyon desteği sağlanacak. Emekli maaşı alan tüm vatandaşlar Akbank'ın promosyon kampanyasına katılma şansını elde edecek. Akbank hem chip para hem de promosyon desteği ile emeklinin yüzünü güldürmeye hazırlanıyor. Peki Akbank 12.000 TL emekli promosyonu şartları neler soru işareti kimler başvuru yapabilir?

emeklilere-11de-mujde-verildi-o-bankaya-maasini-tasiyana-12000-tl-emekli-promosyonu-odenecek-1

AKBANK'TAN EMEKLİYE 12 BİN TL'LİK PROMOSYON DESTEĞİ

Emekli maaşı alanlara yönelik promosyon kampanyalarına ara vermeden devam eden Akbank yeni promosyon listesini yayınladı. Emekli promosyonu başvurusu yapanlara Akbank'tan tam 12.000 TL'lik destek ödemesi verilecek. Akbank bu ödemenin 9.000 TL'sini net promosyon olarak yaparken 3000 TL'sini ise ek ödeme olarak vatandaşlara sunuyor. Emekli maaşı alan herkes Akbank'tan promosyon desteği almak için başvuru yapabiliyor. Yani SSK bağ-kur memur emeklisi fark etmez. Tüm emeklilere özel promosyon fırsatı Akbank müşterisi olanlara sunuluyor.

EYLÜL VE EKİM AYINDA PROMOSYON ÖDEMESİ DEVAM EDECEK

Ayrıca Akbank'tan Sabah saatlerinde yeni bir duyuru daha yapıldı. Emekli promosyonu için başvuru yapan emeklilere Eylül ve Ekim ayında da promosyon ücretleri ödenmeye devam edecek. Emekli promosyonu almak isteyenler Akbank şubelerinde mobil bankacılıktan ve internet bankacılığından kolay başvuru yapabilecek. Hızlı ve kolay nakit desteği sağlayan Akbank, 3 yıllığına maaş taşıma başvurusu yapmak şartı ile emekli promosyon ücreti ödüyor.

emeklilere-11de-mujde-verildi-o-bankaya-maasini-tasiyana-12000-tl-emekli-promosyonu-odenecek-2

EMEKLİYE 3000 TL CHİP PARA HEDİYE

Ayrıca Akbank’ın emekliye ek ödül kampanyaları da var. Emekli maaşını taşıyarak Akbank'a geçen ve Akbank'ın kredi kartı ürünlerinden de kullanan emekliler için 3.000 TL'lik chip para desteği sunuluyor. Emekliler bu Kampanyayı değerlendirmek için 31 Ekim 2023 tarihine kadar Akbank'ın başvuru kanalları aracılığı ile işlem gerçekleştirebilir. Akbank'ın kampanyasına katılan emeklilere faizsiz kredi desteği nakit avans seçenekleri ve daha birçok ayrıcalıkla sunuluyor. Akbank müşterisi olmak ve promosyon kampanyalarından yararlanmak isteyenler gecikmeden işlem yapabilir.

KİMLER EMEKLİ PROMOSYONU ALABİLİR?

Halkbank'ın emekli promosyon kampanyası tüm emekliler için geçerli nokta yani SSK bağ-kur 4C ve EYT emeklisi olmak hiç fark etmiyor. Şartları Taşıyan emekliler 3 yıllığına maaşlarını taşıyarak Akbank müşterisi olmaları durumunda emekli promosyon ücreti imkanından da faydalanabiliyor. Akbank'ın yeni kampanyasını değerlendirmek için başvuru süresini kaçırmayın. Başvuruya ilişkin tüm detaylar ise yine Akbank'ın resmini internet sitesinde yer alıyor. Hemen Akbank'ın internet sitesini ziyaret ederek tüm Detaylara ulaşabilirsiniz.