Erkan Petekkaya, Ceyda Düvenci'nin programına katıldı. Şimdilerde İlhan Doğan'ın hayat hikayesinin aktarıldığı Her Şeye Rağmen filminde başrolü canlandıran Erkan Petekkaya, 1997 senesinde program sunduğu Ceyda Düvenci ile uzun bir aranın ardından tekrar bir araya geldi. 

FİLM 29 EYLÜLDE GÖSTERİME GİRECEK 

Yeni filmiyle gündem olan Erkan Petekkaya, uzun bir süredir NTV'de Bambaşka Sohbetler programını moderatörlüğünü yapan Ceyda Düvenci'nin konuğu oldu. Ceyda Düvenci ve Petekkaya yıllar önce Sabah Şekerleri programını birlikte sunmuştu. 26 sene sonra tekrar bir araya gelen ünlü ikili, programda filmden, geçmişten, hayattan ve sanattan sohbet ettiler. Diğer yandan önce pandemi, sonrasında da deprem sebebiyle gösterimi iki defa ertelenmek durumunda kalan Her Şeye Rağmen filmi 4 yıllık bir aranın ardından gösterime girmeye hazırlanıyor. Uzun zamandır merakla beklenen film, 29 Eylül'de seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. 

ERKAN PETEKKAYA KİMDİR? 

Erkan Petekkaya, 11 Aralık 1970 tarihinde Elazığ'da hayata gözlerini açmıştır. Diyarbakırlı olan Erkan Petakkaya çocukluğunu İstanbul'da geçirmiştir. Mehmet Karamancı İlkokulu'nda, daha sonra Bostancı Ortaokulu ve Fenerbahçe Lisesi'nde eğitim görmüştür. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nı kazanan Erkan Petekkaya, 1993'ten bu yana devlet tiyatrolarında kadrolu oyuncu olarak yer almaktadır. 1994 senesinde kamera şakalarıyla tanıştığı televizyon dünyasındaki kariyerini, 1998 yılında Güzel Günler dizisiyle devam ettirmiştir. 1999 senesinde Aynalı Tahir adlı dizi için kamera karşısına geçmiştir.