Netflix'te 29 Eylül'de yayın hayatına başlayacak olan Kara Komikler serisinden bildiğimiz Ayzek karakterinin hikayesini konu alan Cem Yılmaz imzalı Do Not Disturb filminin geçtiğimiz akşam lansmanı gerçekleştirildi. Basın mensuplarının sorularına cevap veren Cem Yılmaz, eski sevgilisine şiddet uygulaması sebebiyle yargılandığı için projelerde yer almayan Ozan Güven'den bahsederken filmin başrol oyuncusu Nilperi Şahinkaya'da yaptığı hareketlerle gündem oldu. 

TEPKİLERİNİ GİZLEYEMEDİ 

Lansmanda basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet eden Cem Yılmaz, "Ozan Güven'i ne zaman aranızda göreceğiz" sorusunun ardından "Ozan'ı biz de merak ediyoruz. Elbette olay çok ciddi bir konu. Üzerinden 3 sene geçti. Biz de arkadaşımızı hasretle bekliyoruz. Ozan bu konuda ortaya bir prensip koydu. Başına gele tatsız hadise bir neticelensin ve mahkeme kararı çıksın diye bekliyor. Bence çok edepli de bir şey yapıyor. Bir oyuncu arkadaşı olarak onunla oynamayı özledim" ifadelerini kullandı. Filmin başrol oyuncularında Nilperi Şahin da Cem Yılmaz cümleye girerken bir kahkaha atarak herkesi şaşkına uğrattı. Nilperi Şahinkaya daha sonra tepkisiz bir şekilde sağa sola bakarken görüntülendi. Oyuncunun bu halleri de Muhabir Online hesabından paylaşıldı. 

NİLPERİ ŞAHİNKAYA KİMDİR? 

Diplomat olan babasının görevi sebebiyle 23 Şubat 1988'de Senegal'de dünyaya gelen Nilperi Şahinkaya, ilkokul eğitimini Paris’te, ortaokul eğitimini Bern’de tamamlamıştır. 2003 yılında Ankara’ya yerleşip 2006’da Charles de Gaulle Fransız Lisesi'ni bitirmiştir ve 2006-2010 yılları arasında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinde okumuştur.