Star TV'de yayınlanan ve başrollerini Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu’nun paylaştığı çöp adam dizisinden kötü haber geldi. Sezona çok düşük reytinglerle başlayan Çöp Adam dizisi için kanal final kararı aldı. Kanalın diziye son bir şans verdiği öğrenilirken Önümüzdeki haftada reytinglerin düşüp gelmesi halinde çöp adam 30. Bölümde final yapacak.

ÇÖP ADAM FİNAL Mİ OLUYOR?

Gülseren Buğdaycıoğlu'nun kitabından uyarlama olarak sadece reklamlarında yayınlanan Çöp Adam dizisi Geçtiğimiz sezon oldukça iddialı başlamıştı. Star TV'de birinin reklamını yoğun bir şekilde yapmıştı. Ancak çöp adam güçlü başrollerine rağmen beklenen reytingi veremedi. Yeni sezonda bir şans daha verilen dizi bu sezon Tamer ve Peri çiftinin bebeklerinin kaçırılmasına yoğunlaştı.

basrol-oyunculari-kurtaramadi-star-tv-o-dizinin-fisini-cekti-1

Ancak yeni Sezonun ilk bölümünde reytingler oldukça düşük kaldı. Star TV'de bu nedenle final kararını düşünmeye başladı. Kanalın diziye bir hafta daha şans vereceği öğrenilirken reytinglerde istenen başarının sağlanmaması durumunda çöp adam 30. Bölümü ile final yaparak ekrana veda edecek.