Son zamanlarda enflasyon oranları hızlı bir şekilde artmaya devam etmektedir. Enflasyonun artmasının yanı sıra döviz kurunun da yükselmesiyle beraber art arda zam haberleri gelmeye başladı. Bir zam daha geldi.

Gelen son haberlere göre dijital yayın platformları arasında yer alan BluTV aylık abonelik ücreti yüzde 100 zamlandı. Gelen zam herkesin cebini olumsuz olarak etkilemeyi başardı. Dizi ve film izleme platformu olarak karşımıza çıkan BluTV abonelik ücretine zam yapıldığı duyuruldu. Verilen bilgilere göre aylık abonelik ücreti 49.90 TL’den 99.90 TL’ye yükseltildi. Bu sayede platform ücretine yüzde 100 zam gelmiş oldu. Yapılan zamla beraber de yıllık ücrete zam geldi. Aylık 49,90 TL’den toplam 598,80 TL’ye yükseldi.

Zam En Son Geçen Yıl Yapıldı!

Dijital Yayın Platformları arasında olarak bilinen BluTV ücretleri en son geçen yıl artış göstermişti. En son 2022 yılının Eylül ayında aylık abonelik ücreti 49,90 TL olmuştu. Hal böyle olunca da yıllık abonelik ücreti aylık 29,90 TL’den hesap edilmeye başlandı.

Geçen yıl BluTV aylık abonelik ücreti 29,90 TL iken zam gelerek bu ücret 49,90 TL’ye yükseldi. Şimdi gelen zamla beraber de bu ücret 99,90 TL’ye yükseldi. Yani BluTV yeni abone olup eğer dizi, film izlemek istiyorsanız aylık abone olmak istiyorsanız 99,90 TL ödemeniz gerekiyor.