Türk telekomünikasyon devi Turkcell, dijital içerik ve canlı TV platformu TV+ ile Exxen arasında iş birliği sağlandığını duyurdu. Yapılan anlaşma ile TV+ platformuna Exxen TV adında yeni bir kanal entegre edildi. Premium TV+ aboneleri, ek bir ücret ödemeden faydalanabilecekler.

Exxen TV kanalı, Avrupa futbol maçları ve Exxen'in özgün dizilerine ev sahipliği yapacak. UEFA Şampiyonlar Ligi'nin grup aşamalarında her hafta 4 maç, Exxen TV kanalında canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde de seçilen önemli maçlar, futbolseverlerle Exxen TV üzerinden canlı olarak buluşacak.

Exxen TV kanalında gerçekleşen iş birliği, sadece futbol karşılaşmalarını değil, aynı zamanda Exxen'in özgün yapımlarını da içeriyor. "Gibi", "Olağan Şüpheliler", "Hükümsüz", "Sadece Arkadaşız", "İlginç Bazı Olaylar" gibi birçok popüler dizi, artık TV+ abonelerinin Exxen TV kanalında keyifle izleyebileceği içerikler arasında yer alacak.

Exxen TV’de Yayınlanacak İlk Karşılaşmalar Belli Oldu

22 Ağustos Salı akşamı saat 22.00'de, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-off turunda Rangers ile PSV Eindhoven arasındaki müsabaka, Exxen TV ve TV+ platformlarında canlı olarak izleyicilere sunulacak. Aynı şekilde, 23 Ağustos Çarşamba günü ise Braga ile Panathinaikos arasındaki karşılaşma da Exxen TV ve TV+'ta canlı olarak yayınlanacak.

Editör: Öznur Tekeli