Sultan Alparslan Koleji Öğrencisi Beyzanur Yeğen, Polis Haftası Etkinleri kapsamında düzenlenen Resim, Şiir ve kompozisyon yarışmasında, resim dalında Kars il birincisi oldu.
Kars İl Emniyet Müdürlüğü ve Kars İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ortaklaşa “Emniyet teşkilatının 170. Kuruluş Yıldönümü kapsamında ödüllü Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışması düzenlendi. Kars İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen yarışmada Sultan Alparslan Koleji 7. Sınıf Öğrencisi Beyzanur Yeğen, resim dalında yaptığı resim ile birinci oldu. Sultan Alparslan Koleji Öğrencisi Beyzanur Yeğen ödülünü, Emniyet Müdürü Faruk Karaduman’ın elinden aldı. Karaduman Yeğen’i tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Karaduman, Yeğen’e polis olmasını tavsiye etti.
Beyzanur Yeğen, “Burada başarılı olmam bana ve arkadaşlarıma doping oldu. Yarışmada bana destek olan öğretmenlerime, arkadaşlarıma ve aileme teşekkür ederim” dedi.
Sultan Alparslan Koleji Müdürü Fatih Akaslan, “Ekip olarak öğrencilerin yeteneklerini ortaya çıkarma gayreti içindeyiz. Bu başarı doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Mutluyuz. Öğrencimizi bu başarısından dolayı tebrik ediyor, arkadaşlarına örnek olmasını ve başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.