SSK ve BAĞ-KUR emeklisi için Eylül ayında son maaş ödeme tarihleri verildi. Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan Açıklama ile birlikte hala emekli maaşını almamış olan vatandaşlara Müjdeli Haber geldi. 26 27 28 Eylül'de emeklinin IBAN numarasına ödemeler aktarılacak. Hem maaş ödemesi hem de maaş farkı ödemesi var. Ayrıca emekliye IBAN üzerinden ikramiye ödemesi de verilecek. Milyonlarca emeklinin beklediği güzel haberin Tüm detayları haberimizde…

Emekli maaşı alan 16 milyona yakın vatandaş için sosyal güvenlik kurumundan Eylül ayı maaş ödeme tarihleri açıklanmıştı. SSK Bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi milyonlarca vatandaşın ödemeleri 15 Eylül tarihinden itibaren hesaplara aktarılmaya devam ediyor. Eylül ayının son günlerinde de yeni bir Jest geldi. Emekli maaşı alanlar Hala maaşını almamış olanlar bu haberle birlikte sevinçten havalara uçacak. Sosyal güvenlik kurumundan yapılan son dakika duyurusuna göre emekliye Eylül ayı maaş ödeme tarihleri belli oldu. 16 milyon emekliye 27 28 29 Eylül'de IBAN’dan ödeme aktarılacak.

SGK'DAN EMEKLİYE ÖDEME MÜJDESİ

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından emekli maaşı alan vatandaşlara ödeme müjdesi verildi. 15 Eylül tarihinde başlayan emekli maaşı ödemeleri 27 28 29 Eylül tarihlerinde de devam edecek. Milyonlarca emeklinin IBAN numarasına maaş ödemeleri aktarılırken özellikle SSK ve bağ-kur emeklilerine emekli tahsis numarası son hanesine göre ödeme yapılacak. Sosyal güvenlik kurumundan yapılan duyuruya göre emekli tahsis numarası sonu 9-10 olanların ödemeleri hesaplara geçmeye başladı. 29 Eylül tarihine kadar tüm emeklilerin ödemeleri tamamlanmış olacak.

10.000 TL'YE VARAN PROMOSYON FIRSATI DA SÜRÜYOR

Ayrıca emekli maaşı alanlar için verilen emekli promosyon ödemelerinde de sona gelindi. Eylül ayının sonuna kadar devam edecek olan emekli promosyonu kampanyaları artık 10.000 TL'ye kadar yükselmiş durumda. Bankaların sağladığı promosyon fırsatları için son başvuru tarihi 30 Eylül 2023. Son başvuru tarihini kaçırmadan başvurusunu yapan emeklilere 3 gün içinde ıban'dan promosyon fırsatı sunulacak. Bankaların güncel promosyon miktarları için resmi internet sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

Editör: Betül Gümüş