Araba satın almayı düşünen ancak yüksek fiyatlardan şikayet edenlere kamu bankalarından müjde geldi. Kamu bankaları icradan gelen araçların satışını piyasanın yarısı fiyatlara yapıyor. Bankaların satışa sunduğu uygun fiyatlı otomobiller ile herkes araba sahibi olabiliyor. Peki bankadan araç nasıl satın alınır? Bankaların satışa sunduğu uygun fiyatlı otomobiller hangileri?

2014 Model Dizel Ford Transit 305.000 TL’ye Satılıyor

Ziraat Bankası’nın Eskişehir şubesi tarafından satışa sunulan araç, sadece 305.000 TL başlangıç bedeli üzerinden ihale edilecek. Ziraat Bankası’nın “İntengo” altyapısıyla elektronik ortamda gerçekleştirilecek ihalesinde 2014 model Ford Transit Custom Van 330 L 125 Trend araç satışa sunuluyor. Hafif ticari sınıfındaki araç dizel yakıt modeline ve manuel şanzıman türüne sahip. Ayrıca aracın 359.000 kilometrede bulunduğu ilanda belirtildi.

Çekme belgesi bulunan aracın üzerinde zırh bulunduğu da ilanda belirtilen detaylar arasında yer aldı. Eskişehir Para Grup Merkezi’nde bulunan aracın satış ihalesine katılmak isteyenlerin 18.300 TL tutarındaki teminat bedelini ödemesi gerekiyor. Teminat bedelini ödeyen herkes 305.000 TL başlangıç bedeli üzerinden ihale süresi boyunca birden fazla kez minimum 500 TL artış sağlayacak şekilde teklif iletebiliyor. İhale süresi sonunda en yüksek teklife sahip olan kişi aracı satın almak hakkını elde ediyor.

2019 Model Peugeot Bipper 325.000 TL’ye Satılıyor

2019 model Peugeot Bipper otomobil modeli için Halkbank Gayrimenkul tarafından satış ilanı yayınlandı. 2019 model olan ve kamyonet sınıfında yer alan araç dizel yakıt tipine ve manuel şanzıman türüne sahiptir. 1.248 silindir hacmine sahip olan aracın çekme belgeli olduğu belirtildi. Halkbank’ın Gebze Ticari Şubesi’nde yer alan aracın ihale başlangıç bedeli 325.000 TL olarak açıklandı. İhaleye katılmak ve teklif vermek isteyenlerin Halkbank tarafından belirlenen teminat bedelini ödemesi gerekiyor.

İlana ilişkin teminat bedelinin Halkbank’a ödenmesinden sonra ihale süresi boyunca birden fazla kez teklif verilebiliyor. Katılımcıların verecekleri her bir teklifin minimum 2.500 TL tutarında artış sağlayacak tutarda olması gerekiyor. İhale süresi sonuna gelindiğinde en yüksek teklifi vermiş olan katılımcı, aracı satın alma hakkını elde edecek.