Ziraat Bankası'ndan öğrenci ve öğretmenlere yönelik görülmemiş bir kampanya sunuldu. Ziraat Bankası tarafından sunulan bu müjdeyi duyan öğrenci ve öğretmenler, direkt bankanın resmi internet sitesini ziyaret etti.

Ziraat Bankası Ağustos ayı kampanyası kapsamında, Troy üyelerine özel öğretmen ve öğrencilere özel iPad alışverişlerinde 1.500 TL değerinde geri ödemesiz nakit destek veriliyor. Ziraat Bankası Troy Kampanyası 14 Ağustos 2023 tarihinde başladı ve 10 Eylül 2023'te sona erecek. Peki Ziraat Bankası öğrenci kampanyasının detayları neler? İşte yanıtı...

ziraat-bankasi-odeme

Ziraat Bankası, öğrencilere ve öğretmenlere teknolojiyi daha kolay erişilebilir kılma amacına ilişkin çalışmalarını sürdürüyor.  Bankkartı olan Troy üyelerine yönelik özel bir fırsatı kampanyası başlatıldı. Bir öğrenci ya da öğretmenin, 9.000 TL ve üzerinde bir iPad alışverişi yapması durumunda 1.500 TL değerinde Apple aksesuarları için geçerli bir indirim kuponu verilecek. Bu kodlar, hem Troy mağazalarında hem de troyestore.com'da geçerli olacak.

Kampanyanın katılım koşulları da birçok kişi tarafından merak ediliyor. Bankkart, Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahipleri, bu özel fırsattan hem kredi kartı hem de banka kartı özellikleriyle faydalanabilecekler. Kampanya süresince bir katılımcı, toplamda 1.500 TL değerinde hediye çeki kazanma şansını elde edecek. Ödül çekleri, Apple aksesuarlarında anında kullanılabilecek.

ziraat-bankasi-kampanya

Ziraat Bankası Troy Kampanyasına Nasıl Başvuru Yapılır?

Kampanyadan faydalanmak isteyenler Ziraat Bankası kampanya katılım şartlarını araştırmaya başladı. Kampanyaya, Bankkart Mobil uygulaması, bankkart.com.tr internet sitesi ve SMS yoluyla katılabilirsiniz. SMS yoluyla kampanyaya katılmak isteyen vatandaşların, "IPAD" yazıp 4757'ye SMS göndermeleri gerekmektedir. Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada; Her müşterinin toplamda en fazla 1 tane indirim kodu kazanabileceği ve SMS gönderimleri ücretsiz olarak yapabileceği ifade edildi.

Ziraat Bankası İndirim Kodları

İndirim kodları, müşterinin Banka kayıtlı cep telefonuna SMS aracığı ile hızlı bir şekilde iletilerek, Troy mağazalarında ve troyestore.com sitesinde ödeme esnasında kullanılabilecek. Kampanya kapsamında asıl kart sahipleriyle birlikte, ek kartlar ve sanal kartlarla yapılan harcamalar da asıl kart sahibinin avantajlarına dahil edilebilecek.

Ziraat Bankası Teknoloji Kampanyası Destek Değişikliği Hakkında

Ziraat Bankası'nın sunduğu kampanya koşullarında herhangi bir değişiklik olması halinde, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Artı Bilgisayar A.Ş. tarafından gerekli açıklamalarda bulunulacak. Teknoloji çağında yaşadığımız şu günlerde eğitiminiz için sunulan bu güzel fırsatı kaçırmamanızı şiddetle tavsiye ederiz.

Editör: Süleyhan Avşar