Vatandaşlar ekonomik şartların getirdiği zorluk sebebi ile geçim derdine düştü ve geçinmek için alternatif yollar arıyor. Vatandaşlar sık sık internetten yaptığı araştırmalarda "Sıfır faizli kredi veren banka hangisi? Sıfır faizli kredi kampanyası var mı? Sıfır faizli ihtiyaç kredisi nerede?" şeklindeki sorulara yanıt arıyor.

Artan enflasyon, yaşanan ekonomik kriz ve art arda yapılan zamlar sebebi ile vatandaşlar geçim derdine düştü. Maaşlara yapılan zamlar da yetersiz kalınca bankalar tarafından sunulan teklifler vatandaşlar için cazip hale geliyor.

kredi-kampanyasi

Ekonomik şartlar her geçen gün zorlaşıyor ve şartlarla boğuşanlar Akbank’tan gelen çok cazip bir teklifle rahat bir nefes alacak. Akbank tarafından yayımlanan yeni duyuruyla nakit paraya ihtiyaç duyanlara büyük bir müjde verildi.

Akbank, zaman zaman sunduğu kampanyalarla vatandaşların geçimine katkı sunuyor. Akbank tarafından yeni bir kredi kampanyası daha duyuruldu. Ekonomik zorluklar nedeniyle gelir darlığı çeken vatandaşa bankalardan peş peşe kredi kampanyaları sunulmaya devam ediliyor. Banka kampanyalarını yakından takip eden vatandaşlara bir güzel müjde de Akbank’tan verildi. 

Akbank kampanya duyurusunda ihtiyaç kredilerinin faiz oranlarını yüzde 2’den yüzde sıfıra indirdiğini açıkladı. Akbank tarafından yapılan tüm detaylar belli oldu.

Bankaların yaptığı kredi kampanyalarına bir yenisi daha eklendi. Akbank var olan müşterilerini korumak ve yeni müşteriler edinmek için zaman zaman cazip kampanyalarını sunuyor. Müşterilerinin finansal ihtiyaçlarına öncelik veren Akbank, destek olmak için tüm banka sıkılaşma maddelerini geriye attı. İhtiyaç kredilerinde yüzde 0 faiz kampanyasını duyuran Akbank, tüm müşterilerinin sıfır faizle rahatlıkla kredilerini çekip kullanabileceklerini açıkladı.

akbank-kredi

Sıfır Faizli Krediden Kimler Yararlanabilir?

Vatandaşların nakit ihtiyaçlarına ilaç gibi gelecek olan ihtiyaç kampanyalarına bir yenisini ekleyen Akbank, faiz indirimine gittiğini açıkladı. Akbank ihtiyaç kredilerinde uygulanan yüzde 2,89 faiz oranını yüzde 0’a düşürdü. Tüm müşterilerine kaçırılamayacak bir kampanya sunan Akbank, duyurusunda bu kampanyadan kimlerin faydalanabileceğini de açıkladı. Akbank mobil şube üzerinden ilk kez Akbank müşterisi olanların faydalanabileceğini ifade etti.

Akbank Sıfır Faizli Kredi Detaylarını Duyurdu

Akbank yeni yayımladığı sıfır faizli kredi kampanyasını sadece ilk kez Akbank’lı olan müşterilerinin yararlanabileceğini açıkladı. Kredi tutarını 15.000’inde sabitlediğini de ifade etti. Akbank tüm yeni müşterilerine mobil şube üzerinden Akbank’lı olmaları durumunda 15.000 TL’lik sıfır faizli kampanyasından yararlanarak ihtiyaçlarını ertelemeden halledebilme fırsatı sunduğunu kaydetti.

Editör: Süleyhan Avşar