Hayalet Avcıları 3 filmi izle hem büyük bir aksiyon içerisinde maceradan maceraya taşımakta hem de bu aksiyon içerisindeki komik sahneleri ile adeta kahkaha krizine neden olmaktadır.  

Fantastik ve komedi filmi arayışında olanlar için mutlaka izlenmesi gereken filmler arasında yer alan Hayalet Avcıları 3 filmi izle hem büyük bir aksiyon içerisinde maceradan maceraya taşımakta hem de bu aksiyon içerisindeki komik sahneleri ile adeta kahkaha krizine neden olmaktadır.  

İzleyebileceğiniz en güzel macera ve komedi filmleri arasında yer alan Hayalet Avcıları 3 full izle filmini büyük bir Keyif alarak izleyebileceğinizi söylemek mümkündür.  birçoğunun çocukluk döneminin favori filmleri arasında yer alan Hayalet Avcıları kahramanlarının büyük hayranlar elde ettiği ve serinin ilk iki bölümünde insanları hayalet avcılığı gibi sıradışı bir konu ile büyüledi bir film olmuştu.  

Filmin diğer serilerini kısaca hatırlamakta da yarar vardır.


Hayalet Avcıları 1

1984 yılında serini ilk filmi olarak yayınlana bu film, o güne kadar sinema tarihinin en komik olarak sahnelerde yerini alan filmlerinden olmuştur. Filmin yayınlanmasından sonra pek çok kişi tarafından büyük bir beğeni almış ve en iyi komedi filmi unvanını elde etmiştir.
Film tür olarak bilim kurgu filmleri arasındadır. 1984 ABD yapımı olan filmde yönetmen koltuğunda Ivvan Reitman yer almıştır. Başrollerde de Bill Murray, Dan Aykroyd ve Sigourney Weaver gibi ünlü isimler yer almıştır.
Hayalet Avcıları 2

Hayalet Avcıları 3 Türkçe dublaj izleSerinin bu filminde de kahramanlarımızın amacı New York halkını tehdit eden hayaletleri ortadan kaldırarak kenti kurtarmaktır ve yine sıkıntıları yaşamaktadırlar. Kısa bir süre önce büyük kar elde ettikleri işleri onlara artık para getirmemektedir ve bu sebeple çok fazla borçlanmışlardır. Bu sırada Eski Tiran’dan gelen bir hayalet yeryüzünde kendisine yakında doğacak olan bir bebeğin vücudunu seçmiştir ve kahramanlarımız bu hayalet ile mücadele için kolları sıvamışlardır. Ancak bu kez hayalet çok daha güçlü olarak karşılarına çıkmıştır. Aksiyon, komedi ve macera türünde olan bu filmde de izleyiciler büyük bir kahkaha tufanına yakalanmıştır. Filmin yönetmeni ilk filmde de olduğu gibi Ivvan Reitman’dir. Başrollerde Sigourney Weaver, Bill Murray, Ernie Hudson, Harold Ramis yer almaktadır. Senaryo ise Dan Aykroyd ve Harold Ramis tarafından kaleme alınmıştır.
 
2016 Hayalet Avcıları 3

Hayalet Avcıları 3 izleKristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones ve Kate McKinnonNew York’un ünlü aktrisleri yer alıyor. 2016 yılında ise filmin serisi
Hayalet Avcıları 3 hd izle (Gohostbusters III) olarak tam 27 yıl sonra yeniden ekranlara gelecek. Temmuz ayı içerisinde, 29 Temmuz’da Türkiye’de gösterime girecek olan film büyük bir heyecan ve merak içerisinde izleyici ile buluşmayı beklemektedir. Belki bir devam filmi olarak tasarlansa da ilk kadrodaki isimlerin bir araya getirilememesi nedeniyle filme kadro değişikliğine gidilmiştir. İlk kadronun usta isimleri bu kez konuk oyuncular olarak filme yer alacak ve aradan geçen 27 yıldan sonra bu isimlerle bu şekilde hasret giderilmiş olacak.