Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile birlikte Togg marka araçla şehir turuna çıkan prenses, gezinti sırasında talihsiz bir çarpışma yaşadı. Kazanın yaşandığı Azerbaycan Bulvarı'nda, plakası belirlenemeyen bir otomobil ile Prenses Lamia'nın makam aracı '46 KM 012' plakalı otomobil çarpıştı. 

Kaza sonrasında Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Togg aracından inerek çarpışmanın etkisiyle hafif yaralandığı bildirilen diğer araçtaki vatandaşların sağlık durumunu kontrol etti. Olayın hemen ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, diğer araçtaki yaralılara ilk müdahaleyi gerçekleştirdi. 

Kaza sonrasında Suudi Arabistan Prensesi Lamia Bint Majid Al Sauda'nın sağlık durumu iyi olduğu ve hafif sıyrıklarla atlattığı belirtildi. Kazanın detaylı incelemesi ve soruşturması ise yetkililer tarafından sürdürülüyor. 

'46 KM 012' plakalı makam otomobil, Kahramanmaraş'ın plakasındaki "K" ve "M" harfleriyle birlikte, kentin tarihinde önemli bir yere sahip olan 12 Şubat'ı simgeliyordu.