Faizsiz kredi ve nakit avans kampanyaları ağustos ayında vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Eylül ayına yaklaştıkça ağustos ayının son günleri itibariyle söz konusu fırsatların detaylarına dair araştırmalar yapılırken, bankalar da resmi internet siteleri üzerinden yayınladıkları bilgilendirme metinleri açıklamalarda bulunuyorlar. Bu çerçevede, 1 Ağustos tarihinde başlayan ve 31 Ağustos tarihine kadar devam edecek olan faizsiz taksitli nakit avans fırsatına dair İş Bankası merak edilen soruları yanıt verdi.

İş Bankası Faizsiz Nakit Avans Kampanyası

İş Bankası'nın ağustos ayının ilk günlerinde duyurduğu ve ağustos sonuna kadar devam edeceğini belirttiği faizsiz taksitli nakit avans kampanyasına göre, 1-31 Ağustos tarihleri arasında İş Cep'te yer alan müşteri olmak istiyorum özelliğiyle İş Bankası müşterisi olan ve kredi kartı başvurusu onaylanan kişiler, faizsiz taksitli nakit avanstan yararlanabilecekler. Sadece üç ay vade için geçerli olan kampanyaya İş Bankası Bireysel Kredi Kartları, İş Bankası Ticari Kredi Kartları dahil edildi. İş Bankası'nın açıklamasına göre, kredi kartı başvurusu onaylanan kişiler, kredi kartının fiziki testini beklemeden Mximum Mobil'den kredi kartı limitinin yüzde 50'sini aşmama koşuluyla 5000 TL'ye kadar kampanya kapsamında faizsiz taksitli nakit avans kullanabilecekler.

İş Bankası Ağustos 2023 Güncel Kampanyalar

İş Bankası'nın ağustos ayında hayata geçirdiği faizsiz taksitli nakit avans kampanyasında üç aydan farklı vadelerde ve 10.000 TL üzeri tutarları da geçerli faiz oranı uygulanırken, söz konusu kampanyanın detayları merak ediliyor. 10.000 TL'ye varan faizsiz taksitli nakit avans kampanyasına, İş Bankası'nın ağustos ayında duyurduğu güncel fırsatlara ve geçtiğimiz aylarda başlayan ancak ağustos ayında devam eden kampanyaları erişmek, ayrıntılı bilgi edinmek isteyen kişiler, İş Bankası'nın resmi internet sitesinde yer alan kampanyalar bölümünü ziyaret edebilirler.

Editör: Ali Kurt