Emeklilerin büyük bir heyecanla takip ettiği emekli maaş promosyon ödemesinde İş Bankası, kesenin ağzını açtı ve cepleri rahatlatacak kampanyasını duyurdu.

Ekonomik sıkıntıların getirdiği yaşam şartı zorluklarından en çok etkilenen kesimler arasından emek vatandaşlar da yer alıyor. Maaşlarının yetersiz gelmesi nedeni ile emekliler, alternatif yollar arıyor. Bankaların emekli promosyon kampaları emekli vatandaşlara rahat bir nefes aldırıyor. Bankalar, emeklilerin maaşlarını 3 sene boyunca kendi bankalarından almalarının sözünü vermelerine karşılık promosyon ödemeleri ile emeklilerin cebini rahatlatıyor.

is-bankasi-odeme

Promosyon ödemelerinden faydalanmak isteyen emekliler, "Emekli promosyonu ne kadar? Emekli promosyon ağustosta ne kadar?" şeklindeki soruların cevaplarını Ağustos ayında da aramaya devam ediyor.

Bu kapsamda İş Bankası Ağustos ayına özel promosyonlarda cazip fırsatları emekli vatandaşların ayağına getirdi. Promosyon ödeme tutarı artarken başvuru yapmak ise bir hayli kolaylaştı. Böylece, SSK, bağ-kur, EYT ve memur emeklisine 12.000 TL ek ödeme verilecek. Peki İş Bankası emekli promosyon ödemesi detayları neler? İşte yanıtı...

Türkiye İş Bankası, emekli maaşlarına yapılan Temmuz zammının ardından ödeme tutarlarını arttırdı. 

İş Bankası Emekli Promosyonu Ne Kadar?

İş Bankası 2018'den bu yana her zaman emeklilere en yüksek promosyon ödemesini sunan bankaların başında yer alıyor. Çok sayıda emekli müşteriye sahip olan banka, mevcut müşterisini korumak ve yeni müşteriler kazanmak adına promosyon ödemelerine zam yaptı. SSK, bağ-kur, EYT ve memur emeklilerini kapsayan ve maaş aralığına göre promosyon veren banka yeni promosyon ödemelerini 12 bin TL'ye yükseltti. Hemen başvuruda bulunan emekli vatandaşlar anında 12.000 TL ödeme alacak!

is-bankasi-promosyon

Promosyon Ödemesi Almanın Şartları Nelerdir?

Türkiye İş Bankası, emekli maaşını 3 yıllığına kendi bünyesine taşıyan emeklilere, karşılıksız ve geri ödemesiz nakit para desteği sunuyor. Sadece maaşınızı İş Bankası'ndan alma sözünüze istinaden promosyon ödemesi anında hesaplarınıza yatırılıyor.

İş Bankası Promosyon Başvurusu Nasıl Yapılır?

İş Bankası promosyon ödemesine başvuruda bulunmak isteyen emekli vatandaşlar, şubeye gitmeden, işcep mobil uygulamasını cep telefonunuza indirerek, "müşteri olmak istiyorum" butonuna tıklayıp banka müşterisi olabilir. Sonrasında emeklilik işlemleri bölümünden maaş taşıma ve promosyon başvurusu gerçekleştirebilirler.

Editör: Süleyhan Avşar