Son yıllarda Türkiye için art arda uyarılar yapılmaktadır. Yapılan uyarılar vatandaşların dikkat çekeceği seviyededir. Kritik uyarılar gelmeye başladı. Bu kapsamda saat 10.00 ile 17.00 arasında 65 yaş ve üzeri vatandaşların sokağa çıkmaması gerektiği bildirildi.

Bildiğiniz gibi son zamanlarda uzmanlar tarafından art arda uyarı yapılmaktadır. Uzmanlar tarafından 65 yaş ve üzeri için tehlikeli günler olduğunun yakın olduğunu belirterek 65 yaş ve üzerinin 14 Ağustos tarihine kadar 10.00 ile 17.00 arasında sokağa çıkmaması gerektiği belirtildi.

65 Yaş ve Üzeri Dikkat!

Bildiğiniz gibi son zamanların en sıcak yaz ayları yaşanıyor. Tam da bu sıcaklıklarda nefes almak dahi zor hale gelirken 65 yaş üzeri ve kronik hastalar için tehlikeli olan sıcaklıklara karşı uyarı geldi. Meteoroloji tarafından yapılan uyarı kapsamında 14 Ağustos tarihine kadar bazı bölgelerde hava sıcaklığının 45 dereceye kadar çıkacağı tahmin edildi. Hal böyle olunca vatandaşlara dikkatli olun uyarısı gelirken saat 10.00 ile 17.00 arasında mecbur kalmadıkça dışarı çıkılmaması gerektiği vurgulandı.