Kurulduğu günden bu yana ekonomimizdeki birçok kesim için finansal kaynak ve destek sunan Halkbank, emeklileri de unutmadı. Emekliler için iki ayrı ihtiyaç kredisi seçeneği sunan banka, uygun faiz oranı ve esnek ödeme seçenekleri ile sağlıktan tatile ya da tadilata kadar birçok ihtiyaca yönelik kredi olanaklarını emekliler için sunuyor. Bugün sizin için Halkbank'ın sunduğu emeklilik kredisini inceliyoruz.

Emekli Mini Kredi

Emekli maaşını Halkbank'tan alan ya da bankaya taşıyarak taahhütte bulunan emekliler, 5.000 TL’ye kadar olan nakit ihtiyaçları için aylık %2,45 faiz oranındaki Mini Emekli Kredisi'nden yararlanabiliyor. Toplamda 36 ay vade seçeneği ile sunulmakta olan krediyi dilerseniz aylık eşit taksitli ya da artan taksitli, azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli ve serbest ödemeli seçeneklerden herhangi birisi ile çekebilirsiniz. Bu koşullarda sunulan emekliler için mini krediden örnek olarak 5.000 TL tutarında ve 36 ay vade seçeneği ile çektiğinizde aylık ödeyeceğiniz meblağ 244,48 TL olarak belirlenir.

Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi

Emekliler için sağlıktan ev tadilatına, taşınmadan tatile birçok ihtiyaçları için kullanabilecekleri ihtiyaç kredilerinden birisi ise Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi olarak karşımıza çıkıyor. Halkbank'tan maaş alan ya da maaşlarını Halkbank'a taşıyan emekliler, maksimum 100.000 TL'ye kadar uygun faiz ve ödeme seçenekleri ile kredi çekebiliyor. Bunun için bankanın belirlemiş olduğu maksimum taksit tutarı 36 iken yine banka tarafından belirlenen faiz oranı ise %2,69. Yine aynı şekilde aylık eşit taksitli, artan taksitli, azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli ve serbest ödemeli olarak geri ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Eğer siz de bu koşullarda Halkbank'ın kredi olanaklarından yararlanmak isterseniz en kısa sürede maaşınızı Halk Bankası'na taşıyabilir ve bu olanakları değerlendirebilirsiniz. Bu koşullarda %2,69 faiz oranı ve 36 ay taksitli kredi olanağından yararlanarak örneğin 50 bin TL tutarında kredi çektiğinizde bankaya yapmanız gereken aylık taksit miktarı ise 2.463,15 TL'dir. Siz de Halkbank'ın Emekliler için Mini Kredi ya da Mutlu Kredi olanaklarından yararlanmak istiyorsanız size en yakın Halkbank şubesine başvurabilir ya da internet veya mobil bankacılık hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.