Isparta İl Emniyet Müdürü Halil Altan,Türk Polis Teşkilatı’nın 170’inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Vali Vahdettin Özkan’ı makamında ziyaret etti.
Polis Teşkilatı’nın 170’inci yılını kutlayan Vali Vahdettin Özkan, Polis Teşkilatı’nın, hizmetlerini iyileştirmek için yaptığı çalışmaların takdire şayan olduğunu ve çağın gelişen teknolojilerine ayak uydurarak huzur ve emniyeti sağlama konusunda gerekli olan hizmetleri layıkıyla yerine getirdiğini söyledi. Toplumsal sorunlara karşı önleyici hizmetleri yerine getiren Polis Teşkilatı’nın önemli bir yere sahip olduğunu belirten Vali Özkan, toplumsal düzeni bozacak her türlü illegal faaliyete karşı hukuk çerçevesinde görev yapan teşkilatın aynı zamanda Cumhuriyetin temel koruyucu unsurlarından olduğunu kaydetti.
Vali Özkan, "Milletimizin birlik ve beraberlik içinde, huzur ve güvenliğini sağlamak adına, zaman mefhumu gözetmeksizin, fedakarca görev yapan, suç ve suçlulara karşı sürdürülen çalışmalarda halkımızla birlikte güven ortamının sağlanmasında emeği geçen, yasalara saygılı, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, insan haklarına ve hukukun üstünlüğüne dayalı, temelinde vatan, millet ve insan sevgisi bulunan bir anlayış içerisinde çalışmalarını yürüten Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 170’inci yıldönümünde, Emniyet Teşkilatı’nda görev yapan tüm teşkilat mensuplarımızın Polis Günü’nü bu duygu ve düşüncelerle kutluyor, bu vesileyle görevini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi saygıyla anıyor, görevleri başındaki tüm polislerimize ve değerli ailelerine selam ve saygılarımla birlikte başarı dileklerimi iletiyorum" dedi.
Öte yandan şehit aileleri ve gaziler onuruna İl Emniyet Müdürü Halil Altan tarafından Polis Evi’nde düzenlenen yemeğe Vali Vahdettin Özkan ve eşi Dr. Ruhan Özkan da katıldı.