Enflasyona bağlı hayat pahalılığının her geçen gün kendisini daha da hissettirdiği bu dönemde artan nakit ihtiyacı için vatandaş bankalara başvuruyor. Ancak bankalar kredi ürünlerine gelen başvuru değerlendirmelerinde kredi notuna bakıyor. Banka borçları nedeniyle kredi notu düşük olan vatandaşın nakit ihtiyacı için bankadan kredi kullanabilmesi mümkün olmuyordu. Ancak o bankalar kredi notu düşük kişilere kredi verdiğini açıkladı. İşte düşük kredi notu olanlara kredi veren o bankalar!

Aktif Bank’tan Düşük Kredi Notuna Kredi

Aktif Bank, duyurduğu yeni ihtiyaç kredisinin değerlendirmesinde kredi notuna bakmıyor. Başvuru sahibinin düzenli gelir sahibi olduğunu gösteren gelir belgesine sahip olması kredinin onaylanması için yeterli oluyor. Dolayısıyla Aktif Bank, kredi notu düşük kişilere kredi veren bankalar arasında yer alıyor. Aktif Bank’ın N Kolay Kredi programı kapsamında kredi notu düşük olsa dahi evrak veya kefil gerektirmeden anında onaylı kredi kullanılabiliyor. Üstelik şubeye bile gitmeden N Kolay Mobil uygulaması üzerinden ihtiyaç kredisine başvuru gerçekleştirilebiliyor. 36 aya varan vade desteği bulunan ihtiyaç kredisinin onaylanan limiti anında Aktif Bank Vadesiz TL hesabına aktarılıyor.

Enpara’dan Düşük Kredi Notuna Kredi

Türkiye’nin ilk dijital bankası Enpara.com, 2023 yılında da avantajlı kredi ürünleriyle nakit sıkışıklığı yaşayan vatandaşlara destek oluyor. Enpara tarafından duyurulan yeni ihtiyaç kredi kampanyasına göre acil nakit ihtiyacı olan ancak kredi notu düşük olduğu için kredi kullanamayanlar Enpara’dan kredi kullanabiliyor.

Üstelik Enpara ihtiyaç kredisi Enpara Mobil uygulaması veya Enpara İnternet Şubesi üzerinden 7 gün 24 saat yapılabiliyor. İhtiyaç kredisi başvuru sonuçları dakikalar içerisinde SMS ile iletiliyor. Ayrıca onaylanan ihtiyaç kredisi limitleri anında Enpara Vadesiz TL hesabına aktarılıyor. Enpara ihtiyaç kredisinde düşük faiz oranlarının yanı sıra 36 aya varan vade desteğiyle 100.000 TL üst limit bulunuyor.

ING Bank’tan Düşük Kredi Notuna E-Kredi

ING Bank tarafından başlatılan ING E-Kredi programıyla kredi notu düşük olanlar, ihtiyaç kredisi kullanabiliyor. ING Bank, Türkiye’de kredi notu düşük kişilere kredi veren bankalar arasında yer alıyor. ING Bank’ta kredi notu düşük olan kişilerin başvurularında değerlendirme sonucunda evrak talep edilebiliyor. Ancak kredi notuna bakılmıyor ve kefil talep edilmiyor.