Günümüzde yatırım yapmak neredeyse imkansız hale geldi. Öncesinde birikmişine ek çektiği krediler sayesinde yatırım yapan vatandaşlar, kredilerde de kısıtlamaya gidilmesi sebebi ile zor günler yaşıyor. Öte yandan, artan fiyatlar karşısında vatandaşların birikmişi de eriyor ve yeni bir ev, araba ve arsa almak hayal oluyor. Birikmişi olan vatandaşın kara kara ne yapacağını düşünmeye başladığı şu günlerde Milli Emlak'tan gelen haber derin bir oh çektirdi.

Milli Emlak Güncel İlanlar

Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından 81 kentte yayınlanmaya başlayan uygun fiyatlı arsa ilanlarına yenileri eklenmeye devam ediyor. Milli Emlak resmi web sitesinde yeni bir ilan daha yayımladı. Milli Emlak, Eylül ayında ihalelerin başlayacağını ifade etti. Milli Emlak'ın ucuz arsa satışı haberini alanlar heyecanla araştırma yapmaya başladı. İnternet başına geçen çok sayıda vatandaş, "Milli Emlak ilanları nerede? Güncel Milli Emlak ilanları açıklandı mı? Milli Emlak arsa satışları" şeklinde yaptıkları aramalarla detaylara ilişkin araştırmalar yaptılar.

milli-emlak

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, bugüne kadar yayımladığı ilanlarla araba ve arsa almak isteyenlerin dört gözle beklediği ilanları yayımlayarak vatandaşlara araba ve arsa sahibi olma imkanı tanıdı. Eylül ayı ihale ilanlarını internet sitesi üzerinden yayınlamaya devam eden Milli Emlak, bu kapsamdaki ilanlara en son Kütahya ilinde satışlarını ekledi.

Milli Emlak Kütahya' satışa çıkardığı arsanın taşınmaz numarasını da belirtti. Taşınmaz numarası 43070101693 olarak ifade edildi. Öte yandan, resmi sitede yer alan ilan detaylarında arsa alanının 1.329,42 metrekare olduğu da  açıklandı.

arsa-ilani

Milli Emlak Arsa İlan Detayları

Milli Emlak resmi web sitesinde yayınlanan ilanın detayları da birçok birey tarafından merak edildi. 

Milli Emlak Arsa İlanındaki Detaylar Şöyle:

Tahmin Edilen İhale Bedeli; ₺10.000,00

Teminat Bedeli; ₺3.000,00

Uygun Yüzölçümü; 1.329,42 m²

İhale Tarihi; 13/09/2023

İhale Saati; 10:00

Taşınmaz No; 43070101693

Pafta/Ada/Parsel; J23-d-01-d-1/101/965

İmar Durumu; Hayır

Yasal Dayanak; 2886 / 45

Taşınmaz Yüzölçümü; 1.329,42 m²

Editör: Süleyhan Avşar