Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Aydın Şube Yönetim Kurulu, Efeler’ de bulunan Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Orhan Demirtaş’ı ziyaret etti.
Başhekim Demirtaş’ın makamında gerçekleşen ziyarette TÜMSİAD heyeti, Atatürk Devlet Hastanesi hakkında bilgiler aldı. Hastane hakkında kısa bilgiler veren Başhekim Demirtaş, “Hastanemiz, hastalarımızla evlerinde de iletişim kurmaya devam ediyor. Benim de dahil olduğum bir ekiple; periyodik hasta ziyaretleri gerçekleştiriyor, hastalarımızın evlerindeki durumunu görebiliyoruz. Devletimizin sağlamış olduğu ‘bakım maaşı’ uygulamasının ne kadar güzel sonuçlar verdiğini müşahede ediyoruz“ şeklinde konuştu.
TÜMSİAD Başkanı Nusret Ünal da, “Başarıyla hizmet vermekte olan hastanemizin sosyal projelerine elimizden geldiğince destek vermek isteriz. Sağlık kurumlarımız, insanımızla temasını giderek arttırıyor. Biz de oluşmakta olan hastane - ev ilişkisinde hastanemize çözüm ortağı olmak isteriz. Ayrıca Başhekimimize bize zaman ayırdığı için teşekkür ederiz” dedi.