Kanal D ekranlarının unutulmaz dizisi Arka Sokaklar'la ilgili sevindirici haber ortaya çıktı. Bir süredir yayınlanmayan Arka Sokaklar, 18. sezonuyla geri dönüyor. Hayranlar şimdiden Arka Sokaklar'ın 18. sezon oyuncu kadrosunda kimlerin olacağını ve yeni bölümün ne zaman yayınlanacağını merak ediyor. 

Pek çok kişi tarafından izlenen ve fenomen haline gelen Arka Sokaklar, beklenen geri dönüşü yaparak izleyicilerini mutlu edecek. Arka Sokaklar'ın ne zaman ekranlarda olacağı ve hangi oyuncuların rol alacağı büyük merak konusudur. Kanal D veya Erler Film tarafından henüz bir açıklama yapılmadı.

ARKA SOKAKLAR 18. YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Yeni sezon için dört taze yüzü kadrosuna dahil eden Arka Sokaklar, izleyiciyi yepyeni bir kurgu ile karşılayacak. Bildiğini üzere Mesut Komiser, yani Şevket Çoruh diziye veda etti. Onun kadar etkili bir ismin Hüsnü komserin yanında göreve başlaması bekleniyor.

Arka Sokaklar 18. yeni sezon bölümleri ne zaman, saat kaçta, hangi gün başlıyor

Orhan Oğuz'un yönetmen koltuğunda oturduğu, hikayesini Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul'un yazdığı Arka Sokaklar'da; Perihan Ünlücan, Oğuz Peçe, Tunç Oğuz, Ali Haydar Çataltepe, Gizem Terzi, Özlem Çınar, Hülya Kalebayır, Elvan Dişli, Gaye Gürsel, Nazlı Tosunoğlu, Ecem Öz, Metin Çoban, Kerim Han Duman, Can Başak, Ada Baykal, Onurcan Sesli ve Mustafa Efe Günay gibi yetenekli isimler görev alacak.