Emekliler için yeni promosyon kampanyaları sürüyor. SSK, Bağ-Kur, memur emeklisi ve EYT emeklisine verilecek promosyon desteği Ekim ayı itibariyle artacak. Resmen emekliye Ekim’de promosyon piyangosu vuracak. Çünkü emekli promosyon ücretlerine rekor artık geliyor. SSK bağ-kur memur emeklisi olan tüm vatandaşlar için a'dan z'ye ödeme yapmaya hazırlanan bankalar miktarı 20.000 TL'ye kadar yükseltiyor. Milyonlarca emekliye yeni promosyon desteği ile ilgili merak edilen her şey haberimizde…

Emekli promosyon kampanyaları Ekim ayında daha da artacak nokta milyonlarca emekli için güzel haberler var. 16 milyon emekliye verilen promosyon desteği için bankalar bir kez daha harekete geçti. Ekim ayında yeni promosyon miktarlarının 20.000 TL'ye kadar yükselecek tahmin ediliyor. Bankaların yapacağı promosyon zammında Ekim ayında yapılması planlanan ara zam da etkili olacak. Peki hangi banka ne kadar emekli promosyonunu verecek? Son dakika emekli promosyon kampanyası detayları haberimizde…

adan-zye-emeklilere-buyuk-ikramiye-cikti-20000-tl-emekli-promosyonu-1-ekimde-yatacak-2

EKİM AYINDA EMEKLİ PROMOSYONU 20.000 TL'YE ÇIKIYOR

Emekli promosyon kampanyaları milyonlarca emekli vatandaş için bir ek gelir haline dönüştü. SSK bağ-kur'u memur emeklisi EYT emeklisi olan vatandaşlar bankaların yaptığı kampanyaları yakından takip ediyor. Promosyon desteği almak isteyen emeklilerin 3 yıllık maaş sahibini vermeleri ve tespitleri bankaya geçmeleri gerekiyor. Hemen ardından imzalanan kromozom sözleşmesi ile birlikte emeklinin IBAN numarasına taahhüt edilen promosyon miktarı yatırılıyor.

Eylül ayı boyunca promosyon ödemelerini sürdüren bankalar emeklilik sözlerine 10.000 TL ile 15.000 TL arasında değişen promosyon fırsatı sağlamıştır. Ekim ayında ise promosyon ücretlerinin daha da artacağı tahmin ediliyor. Gelen son bilgilere göre bankalar Ekim ayında emekli maaşlarına ara zam yapılması sonrası promosyonu 20.000 TL'ye kadar yükseltecek.

adan-zye-emeklilere-buyuk-ikramiye-cikti-20000-tl-emekli-promosyonu-1-ekimde-yatacak-1

A'DAN Z'YE TÜM EMEKLİLER ALACAK

Bankaların sunduğu emekli promosyon desteği a'dan z'ye tüm emekliler için geçerli olacak. SSK bağ-kur memur emeklisi fark etmeden maaşını 3 yıllığına seçtikleri bankaya taşıyan emeklilere verilecek olan promosyon fırsatı ekim ayı sonuna kadar geçerli olacak. 1 Ekim 2023 31 Ekim 2023 tarihine kadar devam edecek kampanyalara katılan emeklilerin sözleşme imzalamasından sonra 3 gün içinde promosyon ödemeleri hesaplarına aktarılacak.

Bankalar sadece Emekli promosyonu ödemesi yapmakla kalmıyor. Düzenlenen kampanyalar kapsamında emekliye yönelik düşük faizli kredi desteği ve aynı zamanda ücretsiz havale ve EFT gibi desteklerde sunuluyor. Ayrıca emekliler kredi kartı kullanımlarında Bonus veya chip para kazanma fırsatına da sahip oluyor.

Editör: Betül Gümüş