Dünya genelindeki ekonomik sıkıntılar, ülkemizdeki enflasyon artışı ve çok sayıda ürün ve hizmete yapılan peş peşe zamlar sebebi ile vatandaşlar indirim kampanyalarını daha yakından takip ediyor. Marketlerde fiyat etiketleri hemen hemen her gün değiştirilirken vatandaşlar aldığı ürünü bir daha aynı fiyattan alamamaktan şikayetçi. Hal böyle olunca marketlerin sunduğu indirimleri takip edenler, indirimli ürünlerden stok yapmayı da ihmal etmiyor. Özellikle durdukça bozulmayacak ürünleri uygun fiyata alıp kenarda tutmayı alışkanlık haline getirenler için bir indirim müjdesi daha vermeye geldik.

Özellikle geçtiğimiz sene ayçiçek yağı zamları gündem olmuş ve vatandaşlar ayçiçek yağına art arda yapılan zamlara tepki göstermişti.  Ayçiçek yağındaki fiyat artışları birçok kişiyi ayçiçek yağı kampanyalı satışlara yönlendirdi. Ayçiçek yağına ihtiyacı olan ya da kampanyalardan faydalanmak isteyenleri mest edecek bir müjde verildi. Ayçiçek yağı kampanyasını duyanlar kulaklarına inanamadı.

aycicek-yagi-indirim

5 Litre Ayçiçek Yağı Kaç TL?

Zincir marketler tarafından sunulan ve vatandaşların yüzünü güldüren indirimlere bir yenisi eklendi. A101 markette ayçiçek yağı kampanyasını duyanlar mağazalara koştu. 5 litre ayçiçek yağı 72,99 TL'ye satılıyor. A101 tarafından yapılan duyuruda kampanyanın stoklarla sınırlı olduğu ifade edildi. Ayçiçek yağı indirim fırsatını değerlendirmeyi sakın ihmal etmeyin.

A101 marketlerde pek çok üründe olduğu gibi indirim kampanyası sürüyor. Ülkemizde 2022 yılından bu yana devam eden ayçiçek yağı krizine çözüm sağlayan Vera markası 5 litre ayçiçek yağını 72,99 TL'den satışa sundu. Sınırlı stokla sunulan indirim fırsatından yararlanmak isteyen vatandaşlara acele etmeleri konusunda tavsiyede bulunmak isteriz. Bu indirimi değerlendirmek için size en yakın A101 mağazalarını ziyaret edin. 

a101-indiirim

A101 Kampanyalarını İncelemeyi İhmal Etmeyin

A101 büyük zincir marketlerde ayçiçek yağının fiyatları yeniden düzenlendi. 5 litre ayçiçek yağının ücreti 72,99 TL'ye düştü. Ayçiçek yağı kampanyası, ekonomik açıdan yardımcı olabilecek ve alışverişinizi hesaplı hale getirecek olanağı size sunuyor.

Öte yandan, ayçiçek yağı indirim kampanyasının sınırlı süre devam edeceği de verilen bilgiler arasından yer alıyor. A101 marketler zincirinden yapacağınız ayçiçek yağı alışverişiyle yemeklerinize lezzet katarken ekonominize de katkı sağlamış olacaksınız. Ayrıca A101 marketler, ayçiçek yağı kampanyasının yanında birçok üründe de çeşitli kampanyalar düzenliyor. Market turuna çıkmışken onlara da bir göz atmanızı şiddetle tavsiye ederiz.

Editör: Süleyhan Avşar