Son yıllarda araba fiyatları takip edilemez bir hal aldı ve üst üste yapılan zamlarla fiyatlar rekor kırdı. Pandemiden bu yana dünya çapında yaşanan ekonomik kriz, cip krizi başta olmak üzere ülkemizde artan enflasyon sebebi ile araba binmek lüks oldu.

Yükselen araç fiyatları dolayısı ile sıfır araç almak hayal oldu. Fiyatlara yapılan zamlar, vatandaşların otomobil alma hayallerini suya düşürdü. Araç almak isteyenler için son kampanya biraz olsun yüzleri güldürdü. Birçok vatandaş, son dönemde yatırım amacıyla bile araç alımı yaptı.

arac-kampanyasi-fiat

Güncel Araç Kampanyaları Araştırılıyor

Döviz kurunda yaşanan artışa bağlı olarak otomobil fiyatları da artarken, otomobil firmalarının güncel kampanyaları da araştırılıyor. Firmaların kampanya yapacağını duyanlar internet üzerinden araştırmaları yoğunlaştırdı. Pek çok kişi, "Güncel araç kampanyaları neler? Kampanyalı araç fiyatları neler? Hangi araç markaları kampanyalı?" şeklindeki soruların yanıtını arıyor.

Yurdumuzdaki otomotiv sektörü, ikinci el ve sıfır araç fiyatlarında uygulanan düzenlemeler ve artan maliyetler sebebi ile biraz yavaşladı. Son günlerde biraz fiyat düşüşleri yaşansa da otomotiv sektöründeki hız bir hayli azaldı.

fiat-arac

Fiat Araç Kampanyalarını Duyurdu

Sene sonuna az bir zaman kalması sebebi ile 2023 model araçlar "önceki sezon" ürünü olmaya hazırlanıyor. Bazı otomobil firmaları çeşitli kampanyalar ile vatandaşlara biraz olsun nefes aldırıyor. Fiat da bu kampanyalara bir yenisini ekledi. Fiat, elindeki sıfır araçları hızla tüketmek için harekete geçti ve bu amaçla cazip indirimler sunuyor. Yeni araç alacaklar veya yatırım yapmak isteyenler kampanyaları yakından takip etmeyi sürdürüyor.

Döviz kurlarında yaşanan dalgalanma ve maliyet artışları sebebi ile araç fiyatları artsa da ünlü araç firması Fiat, bazı modellerinde büyük indirimler yapma kararı aldı. Ülkemizin en çok tercih edilen; en fazla binek ve ticari araç satışını gerçekleştiren markalardan biri olan Fiat, bazı modellerinde 38 bin TL'ye varan indirimler sunuyor. Vatandaşlar 'Fiat güncel araç kampanyaları neler?' sorusuna cevap arıyor.

fiat-guncel-kampanya-arac

Fiat Modellerinin Güncel Kampanyalı Fiyatları Şu Şekilde:

Versiyon: 1.4 Fire 95 HP. Donanım: Easy. Şanzıman Tipi: Manuel. Yakıt Tipi: Benzinli. Fiyatı: 767.900 TL. Kampanyalı Fiyatı ise: 729.900 TL.

Versiyon: 1.3 M.Jet 95 HP. Donanım: Easy. Şanzıman Tipi: Manuel. Yakıt Tipi: Dizel. Fiyatı: 935.900 TL. Kampanyalı Fiyatı ise: 893.900 TL.

Versiyon: 1.6 M.Jet 130 HP DCT. Donanım: Easy. Şanzıman Tipi: Otomatik. Yakıt Tipi: Dizel. Fiyatı: 1.051.900 TL. Kampanyalı Fiyatı ise: 1.003.900 TL.

Versiyon: 1.5 T4 Hibrit 130 HP AT. Donanım: Easy. Şanzıman Tipi: Otomatik. Yakıt Tipi: Elektrikli-Benzinli. Fiyatı: 1.154.900 TL. Kampanyalı Fiyatı ise: 1.144.900 TL.

Editör: Süleyhan Avşar