2020 yılında başlayan ve uzun bir süre devam eden pandemi sürecinde çoğu firma çalışanları büyük zorluklar yaşamıştı. O süreçte özel sektörde çalışanlara en büyük desteği Yüce Otomotiv vermişti. Yüce Otomotiv tarafından pandemi sürecinden tüm çalışanlara verilen 25 maaş ikramiyesi çalışanlara rahat bir nefes aldırmıştı.

Yüce Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce'nin çalışanlara yaptığı 25 maaş ikramiye ödemesi pandemi döneminde kamuoyu tarafından büyük bir takdirle karşılanmıştı. Çalışanlarına ikramiye ödemesi yapan firmalar arasına Doğuş Otomotiv de eklendi. Doğuş Otomotiv de aynı desteği uyguladı ve çalışanlarına 25 maaş ikramiye ödemesi yapan firmalar arasına katıldı. Doğuş Otomotiv çalışanlarına 25 maaşlık ikramiye dağıttığını duyurdu.

ikramiye-maas

Yüce Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce bir açıklama yaparak, “Doğuş Holging’in sahibi Ferit Şahenk ülkemizdeki tek iyi patrondur. O çok farklı bir kişidir. Vizyon sahibidir, kibardır, mütevazidir, dosttur. Hem Türkiye'ye hem de beraber çalıştığı arkadaşlarına katkısı bir hayli çoktur." ifadelerine yer verdi.

25 Maaş İkramiyeyi Gören İnanamadı

Doğuş Otomotiv'in çalışanlarına yaptığı 25 maaş tutarında ikramiye ödemesine ilişkin yetkililer de açıklamada bulundu. Doğuş Otomotiv yetkilileri tarafından yapılan açıklamada “Biz çalışanlarımız sayesinde varız. O yüzden her zaman onların yanındayız. 25 maaş tutarında ikramiye çalışanlarımızın hakkıdır.” ifadeleri kullanıldı.

Doğuş Otomotiv çalışanları da bu büyük destek karşısında ne yapacağını bilemedi. Hesaplarında bir anda yüklü bir ödeme gören çalışanlar önce gözlerine inanamadı sonra ise rahat bir nefes aldı. Durum hakkında bilgi alan firma çalışanları adeta bayram havası yaşadı. Çalışanların Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk’e teşekkür ettikleri ifade edildi.

dogus-otomotiv-ikramiye

Dünyanın çok önemli markaları, ülkemizde Doğuş Otomotiv bünyesinde yer alıyor. Bu markalarla yurdumuzu temsil eden Doğuş Otomotiv büyük bir müşteri potansiyeline de sahip firmaların başında geliyor. Seat, Skoda ve Volkswagen gibi markalar Doğuş Otomotiv bünyesinde bulunuyor. Öte yandan, Doğuş Grubu çok farklı sektörlerde de faaliyet gösteriyor. 

Doğuş Grubu’nun faaliyet gösterdiği sektörlerden bazıları ise şu şekilde:

İnşaat, gayrimenkul, eğlence, e-ticaret, medya, turizm, enerji sektörleri...

Editör: Süleyhan Avşar