Türkiye'nin en çok ziyaret edilen marketi olan A101'de indirim çılgınlığı başladı. Sadece şehirde değil artık neredeyse her sokakta bile olan A101 mağazalarında bu hafta bambaşka bir indirim olacak. Özellikle ev kadınlarına özel olarak getirilen ürünler tam anlamıyla soğuk duş etkisi aldıracak. Kadınların uzun zamandır evine almak istediği yağsız ve sağlıklı yemek için tercih edilen Airfryer nihayet A101 aktüel ürünler ile evimize kadar giriyor. Ayrıca Türklerin vazgeçilmezi olan siyah çay için otomatik çay makinesi de uzun zamandır beklenenler arasında yer alıyordu. A101 market zinciri, 17 Ağustos itibariyle yürürlüğe girecek olan yeni indirimli ürünlerini resmi web sitesi aracılığıyla duyurdu. A101'in sunduğu avantajlı fiyatları kaçırmak istemeyen tüketiciler, bu haftanın öne çıkan indirimli ürünlerini incelemek için kataloğa göz atıyor.

Elektronik ürünler haricinde neredeyse her hafta tertemiz A101 mağazalarının raflarında her evin ihtiyacı zücciye ürünlerini de görüyoruz. Züccaciye ürünleri arasında özellikle mutfakta kullanılan yemek yemek ve yapımında kullanılan malzemeler çok satıyor. A101'in özenle hazırladığı meyve ve sebze reyonlarında son zamanlarda milletimizin ilgisini çekiyor. Ucuz, kaliteli ve taze sebze alımı yapmak için bile herkes işten eve giderken A101 mağazalarına uğramadan etmiyor. Bir nevi sosyal aktivite haline gelen A101 aktüel ürünlerini yerinde görmek için her Perşembe günü mağazalar ziyaret ediliyor.

17 Ağustos A101 Aktüel Ürünler Kataloğu

17 Ağustos'ta A101 mağazalarında sizi bekleyen indirim fırsatları için bu haberimizi sonuna kadar okuyun.

17 Ağustos 2023 Perşembe A101 Aktüel Ürünler Kataloğu

A101'in haftalık aktüel ürünler kataloğu yine teknoloji meraklılarının ilgisini çekiyor. Bu hafta kamp severler için sandalye, masa ve yatak gibi dikkat çeken ürünler ön plana çıkıyor.

17 Ağustos 2023 A101 Aktüel Ürünler

Perşembe gününe özel A101 indirimlerinde hangi ürünlerin avantajlı fiyatlara sunulduğu merak konusu oldu. Mutfak aksesuarlarının yanı sıra yazın vazgeçilmezi olan deniz ve havuz malzemeleri de indirim listesinde bulunuyor.

17 Ağustos A101 Aktüel Ürünler

İşte 17 Ağustos A101'in öne çıkan teknolojik fırsatları...

A101 Aktüel Ürünler Kataloğu 17 Ağustos 2023

Borcam Plastik Kapaklı Kare Borcam - 109 TL

Plastik Kapaklı Kare Borcam - 79 TL

Homemade Kavanoz 1000 cc - 29.90 TL

A101'de bu hafta indirimleri kaçırmamak için online olarak alışveriş yapabilirsiniz. A101 Kapıda uygulaması ile aktüel ürünleri artık online olarak alabilirsiniz. Mağazadan almak için 9-11 arası mağazaya gitmenizi öneririm. 

Kaynak: Haber Ufku