İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 7 ilde düzenlenen operasyonlar hakkında bilgi verdi. Operasyonun detaylarını paylaşan Bakan Yerlikaya, 54 adrese yönelik eş zamanlı operasyon gerçekleştirildiğini ve 41 şüphelinin yakalandığını aktardı. Söz konusu operasyonda 16 ruhsatsız tabanca, 2 av tüfeği, 660 adet fişek, 3 çelik yelek ve muhtelif miktarda uyuşturucu ile nakit para ele geçirildiği açıklandı.

ŞAHİNLER ÇETESİ ÇÖKERTİLDİ

İstanbul merkezli olmak üzere 7 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Söz konusu operasyonlarda Şahinler Çetesi olarak bilinen suç örgütü çökertildi. Operasyonların başarıyla sonuçlandığını duyuran İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından açıklama yaparak bilgilendirmede bulundu.

41 ŞÜPHELİ ŞAHIS YAKALANDI

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan ve operasyon hakkında bilgi veren İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 7 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen operasyonlarda Şahinler Çetesi olarak bilinen suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. İstanbul, İzmir, Muğla, Ankara, Ordu, Bartın, Samsun illerinde 54 adrese yönelik eş zamanlı operasyon gerçekleştirildiğini aktaran Bakan Yerlikaya, çete lideri Mehmet Şahin dahil 41 şüphelinin yakalandığı bilgisini paylaştı.

‘NEFESLERİNİ KESECEĞİZ’

Operasyonları düzenleyen ekipleri tebrik eden Bakan Ali Yerlikaya, ‘Allah ayağınıza taş değdirmesin. Aziz Milletimizin duaları sizlerle. Ülkemizin huzur ve güvenliği için canla başla çalışmaya devam edeceğiz.’ notunu ekledi.