Büyü yapılan herkeste büyü etkileri görülmez. Bu nedenle büyü yapıldığını düşünüyorsanız veya kendinizde büyü belirtileri olduğunu düşünüyorsanız büyüden korunmak için izleyebileceğiniz yöntem oldukça kolay bir yöntemdir. Büyüden korunmak için yapmanız gereken en temel şey Allah’a sığınırak bol bol dua etmektir. Allah’a sığınarak dua ettiğinizde manevi olarak üzerinizde olan kötü tılsımlar etkisiz hale gelir. İslam dininde büyünün yeri olmadığı gibi büyü gibi tılsımlı şeylerin yok olması içinde dualar bulunmaktadır. Üzerinizde büyü belirtileri olduğunu anladığınızda veya düşündüğünüzde yapmanız gereken bol bol dua etmek, Kuran-ı Kerim okumak ve Allah’a sığınmaktır. Büyü yapılan kişinin imanı zayıf olduğu için büyü etkisini gösterir. Bu nedenle imanınızı güçlendirmek ve Allah’a sığınmak sizi büyüden koruyacaktır.

Yapılan Bir Büyü Nasıl Bozulur?

Size veya bir yakınınıza büyü yapıldığını düşünüyorsanız ve üzerinizde büyü yapıldığına dair kuvvetli etkiler ve belirtiler varsa büyüden kurtulmak için büyü bozdurabilirsiniz. Büyü bozmak veya bozdurmak için şu yöntemleri uygulamalısınız.

1) Evinize veya size büyü yapılmışsa yapmanız gereken öncelikle günlük olarak kullandığınız kıyafetlerden kurtulmak, evinizi baştan aşağı temizlemek ve havalandırmaktır. Bu işlemlerden sonra büyüler için satılan tütsülerden satın almalısınız. Tütsüleri evinizde yakarak evinizin ferahlamasını ve boğucu havasından kurtulmasını sağlayabilirsiniz. Kendiniz için yapmanız gereken banyo yapmak, gusül abdesti almak ve 4 rekat şükür namazı kılmaktır.

2) Sirkeli su yaparak evinizin tüm zeminini silin. Sirke kokusu evin her köşesine sinecek eviniz buram buram sirke kokacaktır. Eğer evinizde muska ve türevi bir şey bulmuşsanız bu muska veya duayı metal bir kap içine koyun, metal kabı sirke ile yıkayın ve evinizden çok uzak bir noktaya gömün.

Bu işlemleri yapamıyorsanız veya yaptığınız halde büyünün bozulmadığını düşünüyorsanız bir cami hocasına giderek içinde bulunduğunuz durumu anlatın. Cami hocası sizin için dualar edecek ve üzerinizdeki büyünün bozulmasını sağlayacaktır.

Büyüler İşe Yarar Mı?

İnsanlık tarihi kadar eski bir tarihe sahip olan ve günümüzde de çok kişi tarafından uygulanan büyünün faydası olup olmadığı her dönem tartışılmıştır. Kimilerine göre büyülerin herhangi bir faydası bulunmazken kimilerine göre ise büyü tam olarak ulaşmak istenen hedefe gitmek için bir araçtır. Geçmiş yüzyıllarda hüküm süren kralların ve imparatorların danışmanları arasında yer alan büyüden sorumlu devlet adamları veya büyücüler her zaman görev yapmışlardır. Bu durum büyülerin gerçekten faydalı olduğuna kanıt olarak sunulmaktadır.

Günümüzde insanlar her ne kadar büyülerin faydasız ve boş şeyler olduğunu düşünseler de büyü yaptıranların sayısının fazlalığı büyülerin işe yaradığını göstermektedir. Büyülerin faydalı şeyler olduğunu kanıtlayan bir diğer husus ise tüm dinlerce yasaklanmış olmasıdır. Eğer büyüler faydası olmayan ve gerçekten etkilemeyen şeyler olsalar da tüm dinler tarafından haram veya yasak ilan edilmezlerdir. İnsanlık tarihi boyunca dinler tarafından yasaklanan, yapanların ölümle cezalandırıldığı dönemleri ele aldığınızda büyülerin faydalı olduğunu görebilirsiniz. Günümüzde de evlenmek isteyenlerin, kocasını eve bağlamak isteyenlerin veya çocuklarına kavuşarak hasretlikleri sona erdirmek isteyenlerin büyü yaptırarak amaçlarına ulaşıldığı bilinmektedir.

Büyüye Hassas Burçlar Hangileridir?

Büyü yapıldığında en fazla etkilenen burçlar yengeç, aslan, kova, ikizler ve yay burçlarıdır. Bu burçlara sahip insanlara yapılan büyü etkileri çok hızlı kendini gösterir, kişiler belirtilerini hissederler. Büyü yapan kişiler bu nedenle büyü yapılacak veya büyüden etkilenecek kişilerin burçlarını sorarlar. Büyü yaptırmak istiyorsanız veya büyü yapacaksanız  büyü yapılacak kişinin burcuna göre etki seviyesi düşük büyüler yapmanız amacınıza ulaşmanızı sağlayacaktır.