Ekranların sevilen dizilerinden biri olan "Kardeşlerim," yeni sezona büyük bir heyecanla başlamaya hazırlanıyor.

Başrollerinde Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu, Simge Selçuk, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran'ın yer aldığı dizide oyuncular birbirinden eşsiz karakterlere hayat veriyor.

Onur Seyit Yaran Diziden Ayrılıyor

Diziye heyecan katmaya hazırlanan yeni isim ise genç oyuncu Elçin İrem Zehra. Elçin İrem Zehra, başrol oyuncusu Onur Seyit Yaran'ın yeni sezonda veda edeceği Kardeşlerim dizisinin kadrosuna dahil oldu ve izleyicilere unutulmaz bir performans sunacak. Zehra, dizide Lidya karakterine hayat verecek.

Dizinin hikayesi, yaşanan trajik bir trafik kazası etrafında şekillenecek ve bu kazanın ardından aile üyeleri arasında derin acılar yaşanacak. Emre Karayel, "Yaman" rolüyle ilerleyen bölümlerde diziye katılacak ve diziye kızı Lidya ile birlikte dahil olacak. Bu yeni gelişme, dizinin izleyicilerini büyük bir merak ve heyecan içinde bekletiyor.

Elçin İrem Zehra'nın Lidya rolüyle dizinin kadrosuna katılması, yeni sezonda Kardeşlerim dizisinin izleyicilerine ne kadar sürükleyici bir hikaye sunacağının bir göstergesi olarak dikkat çekiyor. Dizi tutkunları, bu yeni karakterin diziye katacağı dinamizmi ve heyecanı merakla bekliyor.