Kadıköy’de oynanacak Fenerbahçe-Başakşehir maçı için nefesler tutuldu. Merakla beklenen erteleme maçının sonucu da merak ediliyor. Avrupa’daki diğer temsilcilerimiz Galatasaray, Beşiktaş ve Adana Demirspor, erteleme maçlarını oynadı. Şimdi gözler Fenerbahçe ile Başakşehir arasında oynanacak olan erteleme maçına çevrildi. Müsabakanın muhtemel 11’i merak ediliyor. Maç kadrosu araştırılmaya başlanırken maçın hakemi, hangi kanalda yayınlanacağı ve daha pek çok detay da futbolseverler tarafından araştırılıyor. İşte merak edilen tüm detaylar…

FENERBAHÇE-BAŞAKŞEHİR MAÇI BU AKŞAM 

Trendyol Süper Lig’in 3. Haftasında Avrupa’daki temsilcilerimizin maçları play-off mücadeleleri sebebiyle ertelenmişti. TFF, ertelenen maçların oynanacağı yeni tarihi duyurmuştu. Bu hafta oynanan erteleme maçları kapsamında Fenerbahçe, evinde rakibi Başakşehir’i konuk edecek. Kadıköy’de oynanacak müsabaka bu akşam saat 20.00’de başlayacak.

FENERBAHÇE MUHTEMEL 11’LER

Fenerbahçe’nin bu akşam Başakşehir karşısındaki muhtemel 11’leri şöyle:

-    Livakovic

-    Osayi-Samuel

-    Becao

-    Djiku

-    Ferdi

-    İsmail

-    Fred

-    Szymanski

-    İrfan Can Kahveci

-    Tadic

-    Dzeko

BAŞAKŞEHİR MUHTEMEL 11’LER

Bu akşam deplasmanda rakibi Fenerbahçe’nin evine konuk olacak Başakşehir’in muhtemel 11’i ise şöyle:

-    Volkan

-    Karzev

-    Duarte

-    Cemali

-    Lima

-    Abeid

-    Berkay

-    Aleksic

-    Serdar

-    Pelkas

-    Piatek

FENERBAHÇE-BAŞAKŞEHİR MAÇININ HAKEMİ

Bu akşam saat 20.00’de başlayacak Fenerbahçe-Başakşehir maçını hakem Zorbay Küçük yönetecek. Heyecanla beklenen karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.