AÖL sınav tarihleri belli oldu. Açıköğretim Lisesi sınav tarihleri ile ilgili araştırmalar sürerken Açık Lise sınavlarının tarihleri açıklandı. Öte yandan Açık Lise öğrencileri sınavlarla ilgili de merak ettiklerini araştırıyor. Bu yıl sınavlar yüz yüze mi yoksa online olarak mı gerçekleştirilecek sorularına yanıt aranıyor. AÖL 1. Dönem sınav tarihleri ve sınav uygulaması ile ilgili tüm detaylar belli oldu. İşte detaylar…

AÖL 1. DÖNEM SINAV TARİHLERİ 2023

AÖL 1. Dönem sınav tarihleri açıklandı. Açık Lise sınav tarihleri ile ilgili araştırmalar sürerken 2023-2024 AÖL 1. Dönem sınav tarihleri belli oldu. AÖL 1. Dönem sınav tarihleri şöyle:

-    1. Oturum: 23 Aralık 2023 Cumartesi saat 10.00’da

-    2. Oturum: 23 Aralık 2023 Cumartesi saat 14.00’te

-    3. Oturum: 24 Aralık 2023 Pazar saat 10.00’da

AÖL SINAV GİRİŞ BELGESİ ALIMI

AÖL 1. Dönem sınav tarihleri ve saatlerinin açıklanmasının ardından öğrenciler sınav giriş belgesi ile ilgili araştırmalarına başladı. Adaylar, 18 Aralık 2023 tarihinden itibaren Öğrenci/T.C. Kimlik Numarası ve şifreleri ile AÖL resmi internet sayfasından sorgulama yapabilecekler.

AÖL SINAVLARI YÜZ YÜZE Mİ?

Öte yandan AÖL sınavlarının nasıl uygulanacağı yüz yüze mi yoksa online olarak mı gerçekleştirileceği de en çok araştırılan konular arasında. Açık Lise sınavları ve merak edilen tüm detaylarla ilgili geçtiğimiz günlerde bilgilendirmelerde bulunan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, ‘Bu yıl Açık Lise sınavları yüz yüze olacak’ dedi.