Devrek Belediye Meclisi 2015 yılı Nisan ayı toplantısını Mustafa Semerci Başkanlığında 12 gündem maddesiyle gerçekleştirdi.
Zonguldak’ın Devrek ilçesinde Devrek Belediyesi tarafından her ay düzenli olarak yapılan Belediye Meclis Toplantısı Belediye Başkanı Mustafa Semerci Başkanlığında Meclis Salonunda toplanarak Nisan ayının toplantısında gündem maddeleri görüşüldü. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından yoklama ile başlayan toplantıda konuşan Belediye Başkanı Mustafa Semerci, "Belediye Meclisimizin 2015 yılı 4. Olağan Toplantısının 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince toplanmış bulunmaktayız. 12 gündem maddesi ile toplantıyı başlatıyorum. Toplantımızın meclisimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Belediye Encümeninde görev alacak olan üyelerin belirlenmesi, Belediye Başkanının 2014 Yılı Faaliyet Raporunun görüşülmesi, 2014 Yılı Denetim Komisyonu Raporunun görüşülmesi, Belediye’nin içme suyu hattında kullanılmak üzere boru ve malzeme ile 2 adet iş makinesi ve 2 adet damperli kamyonet alınması için İller Bankası’ndan kredi kullandırılması konusunun görüşülmesi, Belediyeye ait 3 adet işyeri satışı konusunun görüşülmesi, İmar Komisyonu Kararlarının görüşülmesi, Türlü İşler Komisyonu Kararlarının görüşülmesi, Yurtdışından alım konusunun görüşülmesi, Devrek Kültür Derneği’nin Yurtdışı izni ilgili taleplerin görüşülmesi, TOKİ binaları için Dedeoğlu Mevkiinde İmar Planı Değişikliğinin görüşülmesi, Ahmet Çarıkçı ’ya ait İmar Palanı değişiklik talebinin görüşülmesinin ardından toplantı sona ererken, 2014 Yılı Faaliyet Raporu oy çokluğu ile kabul edildi.