Yozgat’ın Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli, Polis Haftası etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ve gazileri ziyaret etti.
Yerköy Emniyet Müdürü Hakan Pakel ve beraberindeki polis memurları, şehit ailelerini ziyaret etti. Ziyarette, şehit ailelerinin ve gazilerin her zaman kendilerinin baş tacı olduğunu belirten Pakel, “Türk Polis Teşkilatı 7 gün, 24 saat halkın huzur ve güveni için görev yapmaktadır. Teşkilatımızın 170. yılı ve Polis Haftası kutlama etkinliklerimiz çerçevesinde ilk olarak şehit polis ailelerini daha sonra polis gazilerimize yönelik ziyaretler gerçekleştirdik. Bunların yanı sıra emniyet müdürlüğü ekiplerimiz ile şehitliğimizi ziyaret ettik. 10 Nisan Cuma günü ise resmi törenlerimiz gerçekleşecek. Bu vesile ile tüm emniyet teşkilatımızın kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftasını kutlar, şehitlerimize ve ebediyete intikal etmiş olan emniyet teşkilatı mensuplarına Allah’tan rahmet, emekli olmuş teşkilat mensuplarımıza sevdikleri ile uzun ömürler dilerim” dedi.
Şehit yakınları da ziyaretten dolayı memnun olduklarını belirterek, Yerköy İlçe Emniyet Müdürü Pakel ve beraberindeki personele teşekkür etti.