AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, milletvekili adaylarının netleştiğini ve seçim çalışmalarının hızlanacağını söyledi.
AK Parti’nin kesinleşen adayları Yüksek Seçim Kurulu’na bildirildi ve Uşak’taki 3 isim de belli oldu. Mevcut Uşak Milletvekili Mehmet Altay, yapımcı Eyüp Gökhan Özekin ve Hüseyin Keskin, 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak genel seçimlerde, AK Parti’yi temsil edecekler. Aday adaylığı döneminin karşılıklı anlayış çerçevesinde tamamlandığını ifade eden AK Parti Uşak İl Başkanı Basri Yıldırım, daha yoğun bir çalışma temposu içinde olacaklarını söyledi. AK Parti Teşkilatlarının dava bilinciyle hareket ettiğini kaydeden Basri Yıldırım, “Bizim için önemli olan davamız ve halkımızın huzur içinde yaşamasıdır. Bu noktada belirlenen 3 adayımız da bazı kriterlere göre seçildi. AK Parti, aday adaylığı sürecini çok iyi yönetti ve hiçbir kırgınlık yaşanmadan, adaylarımız belirlendi. Adaylarımız belirlendikten birkaç saat sonra, Merkez İlçe Danışma toplantımızı yaptık ve bütün aday adayı kardeşlerimizin burada yer alması birlikteliğin çok önemli bir işareti oldu” dedi.
HAZIRLIKLAR TAMAM, ROTA BELLİ
Partisinin seçimlere her zaman hazır olduğunu dile getiren Basri Yıldırım, 7 Haziran günü yapılacak olan genel seçimlerden önce teşkilat mensuplarının alacağı görevleri belirlediklerini kaydetti. Seçim önü çalışma ekiplerinden sandık sorumlularına kadar görev dağılımının yapıldığını söyleyen Basri Yıldırım, “Parti olarak bütün hazırlıklarımız tamam ve rotamız belli. Uşak’ta ulaşılmadık kimse kalmayacak ve AK Partimizin kentin vizyonunu değiştirecek çalışmaları anlatılacak. Bugüne kadar ilimizde önemli bir değişim ve dönüşümü başlatan AK Parti Hükümeti’nin hizmetleri bundan sonra da devam edecek. Allah’ın izniyle Uşak’ta 3-0 kazanarak seçimlerden galip ayrılacağız. Ayrıca Türkiye genelinde de 400 milletvekili çıkararak, halkımızın taleplerine yanıt veren sivil bir Anayasa’yı da hayata geçireceğiz” diye konuştu.